Έξαλλη η Τόρι Σπέλινγκ από τις φήμες για διαζύγιο

01.03.2013
Είχε πάντα άριστη σχέση με τα ΜΜΕ η διάσημη ηθοποιός, ριάλιτι σταρ και σχεδιάστρια μόδας, αλλά μερικά πράγματα δεν τα ανέχεται.


Η Τόρι Σπέλινγκ (Tori Spelling) έγινε έξαλλη από δημοσίευμα του περιοδικού "Star" που θέλει την ίδια και τον σύζυγό της, Ντιν ΜακΝτέρμοτ (Dean McDermott) στα όρια του διαζυγίου και αποφάσισε να μην δείξει "ανωτερότητα" αγνοώντας το.

Μέσω ανοιχτής επιστολής που δημοσίευσε στο μπλογκ της που υπάρχει στην επίσημη ιστοσελίδα της, torispelling.com, η 39χρονη πολύτεκνη μανούλα εξαπολύει δριμύτατη επίθεση εναντίον του περιοδικού κατηγορώντας το για την ταραχή που προκάλεσε σε όλη την οικογένειά της και ιδιαίτερα στα παιδιά της.

Αποκαλώντας την ιστορία "μισητή" και τα σχόλια για τον σύζυγό της "φρικτά", η Τόρι προχωρά εξηγώντας το σοκ που έπαθε ο γιος της Λίαμ όταν είδε το εξώφυλλο που περιοδικού στη βόλτα τους για ψώνια.

"Πρώτα εντόπισε εμένα στο εξώφυλλο και μετά τον μπαμπά ενώ μετά εκείνον σε μια φωτογραφία μαζί με τα τρία αδέλφια του. Άρχισε να διαβάζει τον τίτλο από μέσα του και όταν έφτασε στη λέξη ΔΙΑΖΥΓΙΟ δεν κρατήθηκε και φώναξε. Μόλις μάλιστα διάβασε τη λεζάντα πάνω από τη δική τους φωτογραφία που έγραφε 'Ποιος θα πάρει τα παιδιά;' Πανικοβλήθηκε τελείως", έγραφε η Σπέλινγκ συμπληρώνοντας ότι από εκείνη τη στιγμή, ο μικρός τη βομβάρδιζε με ερωτήσεις γεμάτος άγχος και στεναχώρια.

"Δηλαδή γιατί να μας πάρει κάποιος; Εσύ και μπαμπάς που θα είστε;" Φώναζε συνέχεια κλαίγοντας, ο μικρός ενώ η μαμά του σε όλη τη διαδρομή με το αυτοκίνητο προσπαθούσε να τους εξηγήσει ότι "οι άνθρωποι στο περιοδικό δεν μας γνωρίζουν και προφανώς έκαναν λάθος. Με τον μπαμπά είμαστε πολύ ευτυχισμένοι και ερωτευμένοι. Δεν υπάρχει διαζύγιο και όλοι θα μείνουμε μαζί ως οικογένεια".

Το περιοδικό ισχυριζόταν ότι ο Καναδός ηθοποιός και σύζυγος της Τόρι σχεδιάζει τη "μεγάλη έξοδο" ενώ σκοπεύει φεύγοντας να "στραγγίξει" τόσο τη γυναίκα του όσο και την πεθερά του.

Πληροφορίες θέλουν την Τόρι να "αξίζει" γύρω στα $15 εκατομμύρια δολάρια ενώ τη μαμά της και χήρα του διάσημου παραγωγού της τηλεόρασης Άαρον Σπέλινγκ, Κάντι, περισσότερα από $600 εκατομμύρια.

Στη συνέχεια του γράμματός της η Τόρι αναγνωρίζει ότι ως δημόσιο πρόσωπο θα έρθει αντιμέτωπη με τέτοιου είδους δημοσιεύματα, όπως και έχει συμβεί πολλές φορές στο παρελθόν. "Όμως τα παιδιά μου αφήστε τα έξω από αυτό", γράφει.

"Αναρωτιέμαι πως κοιμάστε τη νύχτα;", ρωτά τους συντάκτες του άρθρου η Σπέλινγκ ενώ στο τέλος αναγκάζεται να υπερασπιστεί τον αγαπημένο της τονίζοντας ότι "έχει σταθεί δίπλα της τόσο τις καλές όσο και τις πιο σκοτεινές στιγμές της ζωής της.

"Είμαι τόσο ευλογημένη που τον έχω ως σύντροφο στη ζωή και τον έρωτα και είναι ο καλύτερος πατέρας για τα τέσσερα παιδιά μας".
Ζ. Κ.