Γκουίνεθ: "Έπρεπε να είχα φορέσει σουτιέν"

01.03.2013
Μια ματιά στις καλύτερες και χειρότερες δημόσιες εμφανίσεις έκανε η διάσημη ηθοποιός και ιδού τι απεφάνθη!

Με αφορμή την πρόσφατη 85η τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ, η Γκουίνεθ Πάλτροου (Gwyneth Paltrow) αποφάσισε να βαθμολογήσει η ίδια τις δικές της εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί σε ειδικό θέμα που ανέβασε το GOOP blog της.

Έτσι, στις δύο χειρότερες στιγμές της κατατάσσει τις τουαλέτες που φόρεσε στα Όσκαρ του 2000 και του 2002 για τις οποίες γράφει συγκεκριμένα τα εξής:

"Το πρώτο είναι το Κάλβιν Κλάιν. Είναι ένα καλό φόρεμα όμως όχι για τα Όσκαρ. Το επέλεξα γιατί ήθελα να εξαφανιστώ εκείνη τη χρονιά", έγραψε η 40χρονη η ηθοποιός για το ασημί –μάλλον αδιάφορο- κοκτέιλ φόρεμα που φόρεσε το 2000.

"Επίσης, το γκοθ Αλεξάντερ ΜακΚουίν που φόρεσα το 2002, είχε μερικά θεματάκια. Ακόμη το λατρεύω το φόρεμα, αλλά έπρεπε να είχα φορέσει σουτιέν, λιγότερο μέικ απ και να είχα κάνει τα μαλλιά μου αλλιώς", συνέχισε η Γκουίνεθ η οποία φέτος δεν παραβρέθηκε στην τελετή.

Από εκείνη την άτυχη στιγμή, η Πάλτροου σταμάτησε να επιλέγει μόνη τα ρούχα της, και βασίζεται αποκλειστικά στη βοήθεια της στυλίστριας Ελίζαμπεθ Σάλτζμαν (Elizabeth Saltzman), στην οποία και αποδίδει τα εύσημα για τις εμφανίσεις της στα Όσκαρ του 2012 και το Φεστιβάλ Βενετίας το 2011.
"Για μένα ξεχωρίζουν το ροζ Πράντα που φορούσα στο Φεστιβάλ Βενετίας το 2011 και φυσικά το λευκό Τομ Φορντ των περσινών Όσκαρ".

Κατά τα άλλα, η Γκουίνεθ παραμένει παντρεμένη επί 10 χρόνια με τον τραγουδιστή των Coldplay, Κρις Μάρτιν (Chris Martin) με τον οποίο έχουν δύο παιδιά, την 8χρονη Άπλ και τον 6χρονο Μόουζες.

Ζ. Κ.