Του Σόμμερ δεν του αρέσουν οι ξανθιές με ντεκολτέ!

01.03.2013
Με το στόμα ανοιχτό μάς άφησε ο Κώστας ο Σόμμερ στην τελευταία του συνέντευξη.

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε στο περιοδικό ΕΓΩ για τις γυναίκες που τον γοητεύουν, το γάμο που έφτασε πολύ κοντά αλλά και τον θάνατο που επίσης έφτασε πολύ κοντά. Αν κρίνουμε από τις δηλώσεις του, παντού έφτασε κοντά πλην του προτύπου που έχει για τη γυναίκα. Γιατί βλέπεις ο Σόμμερ, ο πρώην της Γωγώς Μαστροκώστα δεν θέλει τη γυναίκα ξανθιά με βαθιά ντεκολτέ!!!

"Δεν είμαι ο τύπος του άντρα που μου αρέσουν οι ξανθιές γυναίκες με τα βαθιά ντεκολτέ» είπε και μας συγκλόνισε. Η Γωγώ είναι η ΑΠΟΛΥΤΗ ξανθιά (πρώην καστανή βεβαίως) με βαθιά ντεκολτέ, ενώ και η άλλη η πρώην του η Ζενίλντα, μπορεί να μην βάζει το ίδιο νούμερο οξυζενέ με την Μαστροκώστα, αλλά δεν τη λες και μελαχρινή. Και σίγουρα η βραζιλιάνα έχει... βαθιά ντεκολτέ.

«Είναι τι θα μου βγάλει κάθε κοπέλα και τι θα μου πει η ψυχούλα της» λέει λίγο παρακάτω και υποθέτουμε ότι ο Σόμμερ για να κάνει σχέση με τις παραπάνω δύο σέξι κυρίες, μάλλον του είπαν πολλά στην ψυχούλα του. «Τώρα όχι, δεν μου έχει μιλήσει η ψυχούλα κάποιας γυναίκας, αλλά ο έρωτας είναι ωραίο πράγμα και είναι και που θα σε πετύχει. Δεν κλείνω πόρτες. Έχει τύχει να μου αρέσει η εξωτική ομορφιά, αλλά και αυτό είναι σχετικό" δήλωσε ο Σόμμερ για τη νυν κατάσταση του.

Κι εννοείται ότι θέλει να αποκτήσει οικογένεια, αλλά μάλλον μέχρι στιγμής γνωρίζει γυναίκες-κορμί και όχι γυναίκες – ψυχή για να προχωρήσει στο μεγάλο βήμα. Αν και μια φορά έφτασε πολύ κοντά. «Όταν μεγαλώνεις, τόσο αρχίζεις να βλέπεις αλλιώς μια σχέση. Έφτασα κοντά στο γάμο αλλά τα πράγματα χάλασαν τελευταία στιγμή".