Πάτινσον & Στιούαρτ: ακόμη μαζί! (με αποδείξεις)

21.03.2013
Οι δύο σταρ του "Twilight" παίζουν κρυφτούλι με τις κάμερες και τους δημοσιογράφους εδώ και χρόνια. Να όμως που τελικά ο φακός τους… μαρτύρησε.

Η Κρίστεν Στιούαρτ (Kristen Stewart) και ο Ρόμπερτ Πάτινσον (Robert Pattinson) γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της πρώτης βαμπιροταινίας της σειράς και μέχρι και τα γυρίσματα της τελευταίας ήταν ζευγάρι παρόλο που κρατούσαν ένα πολύ χαμηλή –μέχρι και μυστικοπαθές- προφίλ.

Το καλοκαίρι έσκασε το σκάνδαλο με την Κρίστεν που κεράτωσε τον Ρομπ με τον σκηνοθέτη της άλλης της ταινίας "Η Χιονάτη και ο Κυνηγός" και το ζεύγος χώρισε.

Εκείνη έπεσε στα πατώματα, εκείνος τη συγχώρησε, τη δέχτηκε πίσω αλλά τελικά δεν μπόρεσε ποτέ να καταπιεί την απιστία και την "έστειλε" οριστικά, όμως εκείνη ποτέ δεν αποδέχτηκε αυτό τον χωρισμό.

Αυτή είναι με λίγα λόγια η ιστορία των δύο νέων όπως μεταφέρθηκε από τα παγκόσμια ΜΜΕ.

Τώρα όμως έχουμε άλλες εξελίξεις. Και μάλιστα με αποδείξεις.

Ενώ τελευταία δημοσιεύματα ήθελαν τον 26χρονο σταρ να έχει πάει στην Αυστραλία για τα γυρίσματα της νέας του ταινίας και να μην θέλει να ξαναγυρίσει, τελικά η πραγματικότητα τον διαψεύδει.

Χθες το βράδυ, θαυμάστρια του κινηματογραφικού –και όχι μόνο- ζεύγους τους τσάκωσε σε καραόκε μπαρ στο Λος Άντζελες όπου διασκέδαζαν χαλαρά με την παρέα τους. Η κοπέλα, μην πιστεύοντας στην τύχη της, τους ζήτησε να φωτογραφηθούν μαζί της και εκείνοι δέχτηκαν αμέσως.

Όπως ήταν φυσικό, η εικόνα έκανε τον γύρο του κόσμου μέσω διαδικτύου και το ζεύγος είναι για ακόμη μια φορά στην επικαιρότητα με την πρώτη τους κοινή φωτογραφία εδώ και 64 (!) μέρες.

Ζ. Κ.