Αναβάλλεται τελικά ο γάμος Άνιστον-Θερού

24.04.2013
Τελικά δεν θα φάμε ακόμη κουφέτα από τους δύο ηθοποιούς που δεν φαίνεται να συμφωνούν στα της τυπικής ένωσής τους.

Το τελευταίο –και επικρατέστερο- σενάριο ήθελε την Τζένιφερ Άνιστον (Jennifer Aniston) και τον Τζάστιν Θερού (Justin Theroux) να παντρεύονται μέσα στον Απρίλιο –μάλιστα πριν από τους Μπραντζελίνα (Brangelina) που λέγεται ότι θα φορέσουν την κουλούρα τον Μάιο.

Όμως… όχι!

Σύμφωνα με πληροφορίες της MailOnLine το διάσημο ζεύγος αναγκάστηκε να αναβάλει τον γάμο γιατί οι δυο τους "διαφωνούν ως προς το… γλέντι".

"Δεν έχει να κάνει με τους ίδιους ως ζευγάρι. Εκείνοι παραμένουν τρελά ερωτευμένοι μεταξύ τους. Απλά η Τζεν θέλει ένα πάρτι μεγάλο με όλους τους φίλους της μετά τον γάμο ενώ ο Τζάστιν προτιμά κάτι πιο… κλειστό", μεταφέρουν φίλοι του ζεύγους συμπληρώνοντας ότι αντί για ανοιξιάτικο, τελικά θα έχουν γάμο καλοκαιρινό.

Στο μεταξύ, εντύπωση προκάλεσε η πιο πρόσφατη εμφάνιση της 44χρονης σταρ όπου περπάτησε στο κόκκινο χαλί εκδήλωσης με σημάδια από βεντούζες (!) στην πλάτη της.

Πολλοί αναφέρουν ότι η Τζένιφερ χρησιμοποιεί την πρακτική αυτή στο πλαίσιο της προσπάθειάς της να κάνει παιδί, αλλά τίποτε δεν έχει επιβεβαιωθεί, φυσικά.
Ζ. Κ.