Ρις Γουίδερσπουν: Έχω αρχίσει να το χάνω

29.04.2013
Οκτώ μήνες αφού έγινε ξανά μανούλα η διάσημη ηθοποιός παραδέχεται ότι από εκείνη τη στιγμή μέχρι και σήμερα έχει χάσει το μυαλό της.

Η Ρις Γουίδερσπον (Reese Witherspoon) γέννησε τον Τενεσί (Tennessee), καρπό του έρωτά της με τον δεύτερο σύζυγό της, Τζιμ Τοθ (Jim Toth) τον Σεπτέμβριο, ενώ έχει ακόμη δύο μεγαλύτερα παιδιά από τον πρώτο της γάμο με τον Ράιαν Φιλίπ (Ryan Philippe), την 13χρονη Άβα και τον 9χρονο Ντίκον.

Όμως, όπως αποκαλύπτει η ίδια η 37χρονη βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός μιλώντας στο περιοδικό "Red", από τότε που γέννησε το τρίτο παιδί της έχασε και τη μνήμη της.

"Από τότε που έκανα το παιδί, δεν μπορώ να θυμηθώ τίποτα. Ειλικρινά, αυτό το παιδί μου έκλεψε το μυαλό", ομολόγησε η Ρις συμπληρώνοντας ότι "χάνει φιλίες καθώς ξεχνά να επιστρέψει τηλέφωνα και τελικά δεν είναι εντάξει στις υποχρεώσεις της".

Πάντως, αν όντως ισχύει κάτι τέτοιο, τότε σίγουρα το αλκοόλ δεν βοηθάει καθόλου, όπως κατάλαβε –με τον άσχημο τρόπο- η Ρις, όταν συνελήφθη την περασμένη εβδομάδα για "αντίσταση κατά της αρχής".

Η Ρις ήταν συνοδηγός και όταν τροχονόμοι σταμάτησαν το όχημα που οδηγούσε ο σύζυγός της, του έκαναν αλκοτέστ και τον βρήκαν να ξεπερνά το επιτρεπτό όριο, εκείνη αντέδρασε άσχημα ρωτώντας τα όργανα "αν ήξεραν ποια ήταν αυτή".

Το αποτέλεσμα; Φόρεσαν και οι δύο χειροπέδες και οδηγήθηκαν στο τμήμα.

Στη συνέχεια η Ρις ζήτησε συγνώμη που παραφέρθηκε δημοσίως και το θέμα ανήκει πια οριστικά στο παρελθόν.

Ζ. Κ.