Το ντου της Λουκά στους «Δαίμονες»

29.04.2013
Μέχρι τώρα η Ελένη Λουκά έκανε ντου στο δελτίο ειδήσεων του Mega για να έχει και ο λόγος της τηλεθέαση.

Τώρα, είπε να αλλάξει τροπάρι και να κάνει αλλού τα... θεϊκά πεσίματα της με πρώτο σταθμό τους Δαίμονες. Μεταξύ μας και άργησε να κάνει ντου στην εν λόγω παράσταση, που από τίτλο, μάγισσες και κοστούμια είναι του... έξω από εδώ για τα δεομένα της Λουκά, πάντα.

Αλλά είπαμε, η Ελένη είχε να ασχοληθεί με τα πεσίματα στο δελτίο του Mega αλλά και τα γυρίσματα του Γιώργου Τσαλίκη για το «Δεν σου κάνω το άγιο», οπότε που χρόνος για την Άννα Βίσση και την παρέα της.

Αλλά με την πρώτη ευκαιρία, πέρασε από το Παλλάς την Κυριακή των Βαΐων (όχι δεν είναι τυχαία η επιλογή της μέρας) κι.. εξόρκισε τους συντελεστές της παράστασης.

«Καρβέλας, Παπούλια, Βίσση δαιμονισμένοι...! Ήρθε το τέλος...! Σατανικά έργα... σατανιστές!», φώναζε η Λουκά με τον κόσμο που είναι δίπλα της να έχει λιώσει» στα γέλια.

Πάντως, από την οργή της Λουκά ξέφυγε ο Παναγιώτης Πετράκης. Μάλλον θα τον είδε να κάνει τον δαιμονισμένο στον Θέμο Αναστασιάδη και θα κανόνισε «ξορκισμό» μόνο για εκείνον! Ή φοβήθηκε και είπε να μην τα βάλει μαζί του. Μπρρρρ