Ωραίο: Ο Χατζηγιάννης τραγούδησε χωρίς κόσμο λόγω... Ρέμου

28.05.2013
Απίστευτο και όμως ως φαίνεται... Χατζηγιαννικό! Ο Μιχάλης Χαζτηγιάννης τραγούδησε μπροστά σε δέκα νοματαίους προκειμένου να αποφύγει τον Αντώνη Ρέμο!!!

Το απίστευτο σκηνικό έλαβε χώρα σε φιλανθρωπική συναυλία στην Κύπρο, όπου μεταξύ γνωστών και καταξιωμένων καλλιτεχνών ήταν καλεσμένοι να τραγουδήσουν και οι Μιχάλης Χατζηγιάννης και Αντώνης Ρέμος. Όπως ακούσαμε στη Μεσημεριανή Μελέτη, ο πρώτος μόλις έμαθε ότι στις 12 το βράδυ, λίγο μετά από εκείνον, θα βγει στη σκηνή ο πρώην της Ζέτας Μακρυπούλια, ζήτησε να αλλάξει η σειρά εμφάνισης του.

Και για να είναι σίγουρος ότι δεν θα πέσει πάνω σε... ανεπιθύμητες (φανταζόμαστε) συναντήσεις, που θα έφερναν και αμηχανία, προτίμησε ο ίδιος να βγει νωρίτερα. Έτσι, οι διοργανωτές της συναυλίας τελευταία στιγμή έσπευσαν να αλλάξουν το πρόγραμμα. Ο Χατζηγιάννης, που λες, βγήκε πολύ νωρίς, στις 5 το απόγευμα και με τον ήλιο ντάλα και 30 νοματαίους από κάτω είπε τέσσερα τραούδια κι έφυγε.

Όπως ανέφερε δημοσιογράφος από την Κύπρο, ο τραγουδιστής είπε ότι άλλαξε το πρόγραμμα γιατί ήθελε να φύγει νωρίτερα, αλλά και για να αποφύγει συνάντηση με τον Ρέμο!!! Αν ισχύει, τι να πούμε. Είναι απίστευτο και προκαλεί μεγάλη εντύπωση.