Η Μπιγιονσέ απείλησε θαυμαστή που τη... χούφτωσε!

28.05.2013
Έχει που έχει τη φήμη της ντίβας η διάσημη τραγουδίστρια, ήρθε και ο θαυμαστής να την προκαλέσει μέχρι εκεί που δεν παίρνει. Πού απλώνεις το χεράκι σου, βρε κύριος;;;

Το περιστατικό καταγράφηκε στη συναυλία της Κοπενχάγης όπου η Μπιγιονσέ (Beyonce) τραγουδούσε στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας της με τίτλο "Mrs Carter Show".

Όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί, η 31χρονη σταρ τραγουδά την επιτυχία της "Irreplaceable" και δίνει το μικρόφωνο σε τυχερούς της πρώτης σειράς να τραγουδήσουν μαζί της.

Όμως, ένας από αυτούς φαίνεται ότι ήρθε στο τσακίρ κέφι και μόλις η Μπιγιονσέ γύρισε να φύγει της έριξε μια σφαλιαρίτσα στον ποπό.

"Θα πω να σε βγάλουν έξω αμέσως τώρα, εντάξει;" (I will have you escorted out right now, alright?") ακούγεται η σταρ να φωνάζει από το μικρόφωνο, προφανώς μην μπορώντας να πιστέψει αυτό που της συνέβη.

Τελικά στο σόου συνεχίστηκε κανονικά και ο θρασύτατος θαυμαστής παρέμεινε στη θέση του μέχρι το τέλος, έχοντας κερδίσει με το… χέρι του το δικό του μερίδιο στη δημοσιότητα.

Ζ. Κ.