Θηλασμός και κιλά: οι δύο εμμονές της Κιμ Καρντάσιαν

27.06.2013
Φρέσκια μανούλα η 32χρονη ριάλιτι σταρ και φήμες τη θέλουν "κομματάκι" κολλημένη!

Η Κιμ Καρντάσιαν (Kim Kardashian) υποδέχτηκε την κορούλα της πριν από λίγες μέρες και παρά τον ενθουσιασμό της μητρότητας, λέγεται ότι είναι "τρομοκρατημένη γιατί νιώθει ότι δεν θα έχει ποτέ πίσω το κορμί της".

Η αλήθεια είναι πως είχε ξεχειλώσει κομματάκι στην εγκυμοσύνη η Κιμ και όπως είχε παραδεχτεί η ίδια, τον τελευταίο καιρό "φορούσε ό,τι της χωρούσε", όμως για τον αγαπημένο της Κάνιε Γουεστ (Kanye West) ήταν "η πιο όμορφη γυναίκα στον κόσμο" και αυτό ήταν αρκετό.

Πληροφορίες του περιοδικού "In Touch" θέλουν την Κιμ "άρρωστη" με τα κιλά της και παρόλο που όλοι της λένε πως το μόνο που χρειάζεται είναι χρόνος, εκείνη δεν έχει καθόλου υπομονή και οργανώνει πολύ προσεκτικά το "σχέδιο δράσης" –πάντα μαζί με τους ειδικούς.

Σκοπεύει μάλιστα να χάσει τα πρώτα 16(!) κιλά μέσα στον πρώτο μήνα για να φορέσει μπικίνι μέχρι το τέλος του καλοκαιριού… Μάλιστα!

Το μόνο που λέγεται ότι την ηρεμεί λίγο τη διάσημη λεχώνα είναι ο θηλασμός στον οποίο έχει πέσει με τα… μούτρα. Σύμφωνα με πληροφορίες του περιοδικού "Life & Style", η Κιμ δεν πιστεύει πόσο πολλά νιώθει μέσα από αυτή τη διαδικασία και θέλει όσο περισσότερο μπορεί να τη ζήσει τόσο η ίδια όσο και η μικρή Νόρι –όπως φωνάζουν το μωρό χαϊδευτικά από το Νορθ (North) που επέλεξαν να της χαρίσουν.

Ζ. Κ.