Παντρεύτηκε στα 73 η Τίνα Τέρνερ

18.07.2013
Όπως είχε ακουστεί στις αρχές της χρονιάς, η θρυλική τραγουδίστρια ντύθηκε για δεύτερη φορά νυφούλα.

Η Τίνα Τέρνερ (Tina Turner) γνώρισε τον Έργουιν Μπαχ (Erwin Bach) το 1985 και από τότε είναι αχώριστοι ενώ μέχρι πρότινος η ίδια η 73χρονη σταρ είχε δηλώσει πως δεν σκοπεύει να παντρευτεί γιατί δεν βρίσκει το νόημα στα τυπικά.

Ωστόσο κάτι της άλλαξε τη γνώμη καθώς σύμφωνα με τα ελβετικά ΜΜΕ, το ζευγάρι παντρεύτηκε σε μια λιτή τελετή στη λίμνη της Ζυρίχης όπου ζει τα τελευταία 15 χρόνια ενώ πληροφορίες τους θέλουν να πραγματοποιούν άλλη μία –βουδιστική, αυτή τη φορά- το ερχόμενο σαββατοκύριακο.

Μάλιστα, λέγεται ότι αυτή η δεύτερη τελετή θα μετατραπεί σε ένα πάρτι πολλών αστέρων καθώς οι 120 προσκεκλημένοι θα είναι "ένας και ένας".

Ντέιβιντ Μπάουι (David Bowie), Όπρα Γουίνφρεϊ (Oprah Winfrey) και Σαντέ (Sade) είναι μόνο μερικά από τα ονόματα που λέγεται ότι θα παραστούν στο πάρτι, όπου φαίνεται ότι η Τίνα και ο 57χρονος συζυγός της έχουν ζητήσει από τους καλεσμένους να φορούν λευκά.

Η Τέρνερ, έγινε διάσημη στα τέλη της δεκαετίας του '60 στο πλάι του συζύγου της Άικ (Ike) με τον οποίο παντρεύτηκε το 1962, αναμένεται να φορέσει ένα νυφικό με την υπογραφή του Ιταλού σχεδιαστή Τζόρτζιο Αρμάνι.

Να ζήσουν…
Ζ. Κ.