Τουαλέτες με χρυσά (!) καθίσματα για τους Κίμυε

23.07.2013
Η υπερβολή σε όλο της το μεγαλείο για τους φρέσκους γονείς που λέγεται ότι θα κάνουν την ανάγκη τους επάνω σε ατόφιο χρυσάφι!

Μπορεί από τη στιγμή που έγινε μανούλα η Κιμ Καρντάσιαν (Kim Kardashian) να μην έχει δώσει σημεία ζωής, όμως δεν κάθεται με σταυρωμένα χέρια.

Η 32χρονη ριάλιτι σταρ γέννησε την κορούλα της στις 15 Ιουνίου και από εκείνη τη στιγμή λέγεται ότι μετακόμισε με το μωρό και τον σύντροφό της, Κάνιε Γουεστ (Kanye West) στο σπίτι της μαμάς Κρις Τζένερ (Kris Jenner) μέχρι να ολοκληρωθούν οι εργασίες ανακαίνισης στο δικό τους "τσαρδάκι" –όπου "τσαρδάκι" η £7 εκατ. έπαυλη του ζεύγους στο Μπελ Ερ.

Εκεί, λοιπόν, λέγεται ότι η Κιμ έχει "ξεπεράσει τον εαυτό της στην υπερβολή" με τις φήμες να θέλουν τα έξοδα για την επίπλωση και τη διακόσμηση του σπιτιού να ξεπερνούν κατά πολύ την αξία του οικοπέδου.

Σύμφωνα με την εφημερίδα "The Sun", μεταξύ των "έξτρα" που έχει επιλέξει το ζεύγος είναι και τέσσερις χρυσές τουαλέτες –ναι, ναι, στο είδος υγιεινής αναφερόμαστε- αξίας £500.000!

Επιπλέον, έξι σούπερ κρεβάτια από τον προμηθευτή του ξενοδοχείου Σαβόι στο Λονδίνο, αξίας £114.000 εξασφαλίζουν γλυκά όνειρα στους ίδιους αλλά και στους καλεσμένους τους, ενώ £500.000 λέγεται ότι τους κόστισαν τα ηλεκτρικά είδη –μεταξύ των οποίων ένα ψυγείο "στολισμένο" με πέτρες Σβαρόφσκι.

Ζ. Κ.