Σακίρα: σέξι χορός για τα μάτια του Πικέ

26.07.2013
Η διάσημη κολομβιανή τραγουδίστρια είναι τρελά ερωτευμένη με τον σύντροφό της και δεν χάνει ευκαιρία να του το δείξει. Ακόμη και δημόσια.

Δεν κρατιέται μακριά από τον Τζεράρντ Πικέ (Gerard Pique) η Σακίρα (Shakira) και έχει απαθανατιστεί ουκ ολίγες φορές να τον αγκαλιάζει και να τον φιλά με πάθος σε δημόσιους χώρους.

Άλλη μια τέτοια περίπτωση κατέγραψαν οι κάμερες χθες το βράδυ όταν το διάσημο ζεύγος πήγε να διασκεδάσει στο καινούριο χοτ σποτ του Χόλιγουντ "The Emerson Theatre".

Η 36χρονη σταρ, γνωστή για τις χορευτικές της δυνατότητες έτσι και αλλιώς, έδωσε μια παράσταση διαφορετική από όλες τις άλλες.

Χορεύοντας στην πίστα -ως θαμώνας αυτή τη φορά- η Σακίρα τρέλανε τον καλό της στα τσαλίμια. Το τι κουνήματα του έκανε δεν λέγεται…

Μάλιστα κάποια στιγμή πήδηξε στην αγκαλιά του τυλίγοντας τα πόδια της γύρω από τη μέση του, με άνεση… "ακροβάτη". Όσο για τον 26χρονο άσσο του ποδοσφαίρου; Εκείνος καμάρωνε και απολάμβανε το σόου της αγαπημένης του περισσότερο από τον κάθε άλλο.

Στις 2 Ιανουαρίου η Σακίρα γέννησε τον γιο του ζεύγους, Μίλαν, και όπως φαίνεται, μέχρι σήμερα πια, έχει ξαναβρεί 100% τη φόρμα της.

Ζ. Κ.