Δίκη Τζάκσον: τι αποκαλύπτει η μάνα των παιδιών του

26.07.2013
Η Ντέμπι Ρόου (Debbie Rowe) αναμένεται να κληθεί ως μάρτυρας στη δίκη που εξετάζει τη μήνυση μελών της οικογένειας Τζάκσον ενάντια στην εταιρεία διοργάνωσης των τελευταίων συναυλιών του.

Η μητέρα του Μάικλ Τζάκσον (Michael Jackson), Κάθριν (Katherine) και τα δύο μεγαλύτερα παιδιά του, κατηγορούν τους υπεύθυνους της AEG ότι η πίεση που του ασκήθηκε για να "ανταπεξέλθει" στο συμβόλαιο ήταν τόσο βαριά που τελικά τον σκότωσε.

Η μαμά Τζάκσον έχει ήδη καταθέσει ότι ο γιος της δεν είχε καμία διάθεση να χορεύει "μούνγουοκ" στα 50 του, γεγονός όμως που πιέστηκε να κάνει με τίμημα την ίδια του τη ζωή.

Η εταιρεία από την πλευρά της υποστηρίζει με λίγα λόγια ότι "ο Τζάκσον ήταν απένταρος και παρακαλούσε για δουλειά", ενώ παράλληλα δηλώνει άγνοια σχετικά με το μέγεθος της εξάρτησής του από τα ναρκωτικά.

Και για να στηρίξει αυτό το τελευταίο σκέλος της θεωρίας της, η AEG λέγεται ότι ετοιμάζεται να καλέσει ως μάρτυρα την πρώην σύζυγο του Μάικλ και μητέρα των δύο παιδιών του, Πάρις και Πρινς.

Η Ντέμπι αναμένεται να δηλώσει στο δικαστήριο ότι η εξάρτηση του πρώην συζύγου της ήταν απίστευτη και πήγαινε πολλά χρόνια πίσω, όμως "την έκρυβε πολύ καλά".

Σύμφωνα με το δίκτυο TMZ στόχος της υπεράσπισης είναι να στηρίξει έτσι τη θέση της AEG ότι δεν είχαν αντιληφθεί το μέγεθος της εξάρτησης, γεγονός που η οικογένεια Τζάκσον αμφισβητεί ριζικά.

Την ίδια στιγμή, φήμες θέλουν τον πρώην προσωπικό γιατρό του Τζάκο, δρ Κόντραντ Μιούρεϊ, ο οποίος κρίθηκε ένοχος για ανθρωποκτονία εξ αμελείας και εκτίει ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών, να προειδοποιεί μέσα από τη φυλακή "μην τον πιέζουν γιατί θα ανοίξει το στοματάκι του" και όποιον πάρει ο Χάρος.

Ζ. Κ.