Η Κιμ κάνει στροφή στην καριέρα της;

06.08.2013
Όχι που θα άφηνε την ευκαιρία ανεκμετάλλευτη… Η δαιμόνια Κιμ Καρντάσιαν αποφάσισε να λανσάρει δική της σειρά με ρούχα για παιδιά.

Αυτό τουλάχιστον ισχυρίστηκε ο σχεδιαστής και φίλος της Κιμ, Lloyd Klein στη New York Daily News. «Είμαι σίγουρος ότι μπορεί να επινοήσει τη δική της σειρά για μωρά», είπε.

Ο Klein εκτιμά ότι η κόρη της Κιμ και του Κάνιε Γουέστ θα είναι το τέλειο παιδί για την αφίσα της σειράς. Βέβαια, δεν ξέρουμε ποια είναι η άποψη του Κάνιε επί του θέματος γιατί ο ίδιος φέρεται να έχει ζητήσει το παιδί του να μην εκτεθεί στα φώτα της δημοσιότητας.

Επίσης, δεν ξέρουμε εάν ο Klein θα συνεργαστεί με την Κιμ ή όχι δεδομένου ότι ο ίδιος έχει ήδη τη δική του Baby Klein σειρά για παιδιά. Ποτέ δεν ξέρεις, όμως, μπορεί να το πάρει ως ευκαιρία να την εμπλουτίσει με τις ιδέες της Κιμ, της οποίας φαίνεται δεν της αρέσουν τα παιδικά ρούχα που κυκλοφορούν ήδη στην αγορά.

Άλλωστε, ο Klein ανέφερε ότι το όνομα της Κιμ έχει βάρος στην αγορά: «Φόρεσε ένα από τα φορέματά μου, όχι πολύ καιρό πριν και πούλησε σε όλο τον κόσμο, ακόμα και στη Μέση Ανατολή», επεσήμανε.

Επιμέλεια: Νικόλας Εμμανουήλ