Λίντσεϊ Λόχαν: "Όσο γελάσατε, γελάσατε μαζί μου"

06.08.2013
Τρίτωσε το καλό, αυτή τη φορά… Αφού σοβαρεύτηκαν η Μπρίτνευ Σπίαρς κι η Πάρις Χίλτον, τώρα ήρθε η σειρά του τρίτου κακού κοριτσιού, της Λίντσεϊ Λόχαν.

Στο παρελθόν η ηθοποιός έχει απασχολήσει ουκ ολίγες φορές με τα καμώματά της και με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει με ναρκωτικά κι αλκοόλ, ενώ πριν λίγες ημέρες βγήκε από κέντρο αποτοξίνωσης και φαίνεται ότι αυτή τη φορά έχει αποφασίσει να αλλάξει σελίδα στη ζωή της.

Σε εμφάνισή της στην εκπομπή Chelsea Lately, η Λόχαν εμμέσως πλην σαφώς είπε στους τηλεθεατές και τα σκανδαλοθηρικά περιοδικά, «όσο γελάσατε, γελάσατε μαζί μου».

«Υπόσχομαι ότι αυτή είναι η τελευταία κακή απόφαση που θα κάνω», προειδοποίησε το τηλεοπτικό κοινό σε ένα teaser πριν την προβολή της εκπομπής για να μαζέψει ένα σωρό κολακευτικά σχόλια κατά τη διάρκεια του show.

Η ίδια ήταν χαμογελαστή μέχρι εκεί που δεν έπαιρνε και δεν παρέλειψε να αυτοσαρκαστεί αρκετές φορές, κρατώντας στα χέρια της εφημερίδες που έγραφαν «η Λόχαν πρέπει να πάει για αποτοξίνωση» και μετά άλλαζε θέμα συζήτησης.

Η πιο αστεία ατάκα, ίσως, ήταν όταν σχολίασε ένα περιστατικό στο Μανχάταν κατά το οποίο σε ένδειξη διαμαρτυρίας, οι ιδιοκτήτες των μπαρ έχυσαν ρώσικη βότκα στους δρόμους, λέγοντας «δες πώς χαράμισαν μία τόσο καλή βότκα».

"Κέντησε" η Λίντσεϊ, ομολογουμένως, αλλά, κουκλίτσα, μη μας λες τέτοια και μόλις βγήκες…

Επιμέλεια: Νικόλας Εμμανουήλ