Ποιοι θα είναι στο πρωινό μαζί με τους Σκορδαλιά;

06.08.2013
Η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας μπορεί να ξεκουράζονται στην Τήνο και να απολαμβάνουν τα μπάνια και τις διακοπές τους όμως οι υπογραφές πέφτουν βροχή στο κανάλι του Αμαρουσίου για αν δουν ποιοί τελικά θα είναι μαζί τους.

Όπως διαβάζουμε σχεδόν δεδομένο είναι ότι την παρέα του Γιώργου και της Φαίης θα συμπληρώνουν η αστρολόγος Λίτσα Πατέρα, που ανήκει ήδη στο κανάλι δυναμικό του ΑΝΤ1 αλλά και η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου. Η μαγείρισσα που συνεργάζεται ήδη με τον ΑΝΤ1, θα ενταχθεί στο δυναμικό του Πρωινού και μάλιστα με μεγάλη της χαρά, αφού είναι φίλοι.

Δεδομένη είναι η παρουσία της Σάσας Σταμάτη στην εκπομπή. Η δημοσιογράφος "χρωστάει" την τηλεοπτική της παρουσία αποκλειστικά στον Γιώργο και τη Φαίη, αφού αποτέλεσε προσωπική τους επιλογή, αλλά και χάρη στην επιμονή τους επέστρεψε στο Mega μετά το ατυχές συμβάν με τον τότε αρχισυντάκτη της εκπομπής με την οποία επίσης οι Σκορδαλιά κάνουν και παρέα.

Όσο για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, υπέγραψε για δύο χρόνια σύμφωνα με το συμβόλαιό του και θα παρουσιάζει την ελληνική εκδοχή του τηλεπαιχνιδιού «Smart Face» αλλά και θα είναι στην πρωινή εκπομπή του μεγάλου καναλιού σύμφωνα με την ανακοίνωση:

«Για δύο ακόμη χρόνια στο Mega ο Δημήτρης Ουγγαρέζος
Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, που είναι μαζί μας στο Μega από το 2009, θα συνεχίσει τη συνεργασία του με τον σταθμό και για τα δύο επόμενα χρόνια.
Ο Δημήτρης θα είναι ένας από τους βασικούς συντελεστές στο «Πρωινό mou» και παράλληλα από τον Οκτώβριο, θα παρουσιάζει την ελληνική εκδοχή του πετυχημένου τηλεπαιχνιδιού “Smart Face”».

Δεν θα αργήσουμε να μάθουμε αν κάτι παο όλα αυτά ισχύει τελικά!

Ε.Α.