Παντρεύονται Άνιστον- Θερού το Σάββατο; Τι "τη χαλάει";

08.08.2013
Όταν οι άλλοι πάνε διακοπές, αυτό το κορίτσι τρέχει και δε φτάνει. Λογικό θα μου πεις αφού έχει καινούρια ταινία να βγαίνει στους κινηματογράφους.

Ωστόσο, σιγά μην έχεις την Τζένιφερ Άνιστον για συνέντευξη και περιοριστείς μόνο στο θέμα «καριέρα» όταν υπάρχει τόσο υλικό και στην προσωπική της ζωή.

Έτσι και στο Good Morning America χθες Τετάρτη, η Τζένιφερ ρωτήθηκε τι σημαίνει για την ίδια οικογένεια κι απάντησε «η οικογένεια που εκείνη επιλέγει, ο σύντροφός της, οι φίλοι της είναι η πραγματική της οικογένεια».

Συμπλήρωσε ότι έχει κουραστεί πια κι ενοχλείται από τις πλάγιες ερωτήσεις- τρικ πολλών δημοσιογράφων για το πότε θα κάνει παιδιά ή για το τι προτιμά αγόρι ή κορίτσι.

Με αρκετή δόση χιούμορ τόνισε πως δεν ήξερε ότι μπορείς να κάνεις κατά παραγγελία παιδιά κι ότι μιλάς σε μία ηλεκτρονική φωνή, όπως στα αυτόματα μηχανήματα.

Έλα που όμως, τις τελευταίες ώρες έχει διαρρεύσει μία φήμη που θέλει την Άνιστον και το Θερού να παντρεύονται το ερχόμενο Σάββατο στο πάρτι γενεθλίων του Τζάστιν που θα πραγματοποιηθεί στην έπαυλή του στο Μπελ Αιρ.

Άτομο από το περιβάλλον τους ισχυρίστηκε ότι το ζευγάρι έχει κρατήσει επίτηδες πολύ χαμηλούς τόνους ακόμα και στους φίλους τους που είναι καλεσμένοι, αλλά ακόμη κι οι τελευταίοι έχουν αρχίσει και τη μυρίζονται τη δουλειά.

Χώρια που αυτό το σαββατοκύριακο κλείνει ένας χρόνος από τον αρραβώνα τους, οπότε κι από ρομαντικής πλευράς να το δούμε, τους έρχεται γάντι.

Πάντως, στο πρόσφατο παρελθόν, η Άνιστον είχε δηλώσει ότι δεν έχουν ορίσει ημερομηνία γάμου γιατί νιώθουν ήδη παντρεμένοι. Αλήθεια ή στάχτη στα μάτια; Θα δείξει…

Νικόλας Εμμανουήλ