Πώς ο Καβίλ "έσβησε" Μπέκαμ- Πάτινσον;

08.08.2013
Αν στις αρχές του καλοκαιριού το όνομα Χένρι Καβίλ (Henry Cavill) δε σου έλεγε κάτι το ιδιαίτερο, το πιο πιθανό είναι ότι πλέον σου λέει πολλά, αφού πρόκειται για τον πρωταγωνιστή της ταινίας «Άνθρωπος από Ατσάλι» του επιτυχημένου reboot στο μύθο του Σούπερμαν.

Η εμφάνιση του Χένρι και το γυμνασμένο σώμα του άρεσε πολύ στις γυναίκες και τώρα ψηφοφορία στο Hello της Μεγάλης Βρετανίας τον έφερε στην πρώτη θέση της προτίμησής τους, αφήνοντας στη δεύτερη θέση τον Ντέιβιντ Μπέκαμ (David Beckham).

Η ερώτηση που τέθηκε στις αναγνωώστριες ήταν «με ποιόν άντρα celebrity θα πηγαίνατε ρομαντικές διακοπές;» και το 45% επέλεξε Καβίλ.

Ο Μπέκαμ απέσπασε το 42% της προτίμησης των γυναικών, ενώ την 3η θέση κατέκτησε ο Τζέραρντ Μπάτλερ. Στο νούμερο 4 προσγειώθηκε ο Ράιαν Γκόσλινγκ.

Κι επειδή μπορεί να αναρωτιέσαι πού βρίσκεται ο Ρόμπερτ Πάτινσον για τον οποίο έχουν κόψει τις φλέβες τους τόσα κορίτσια ανά τον κόσμο τα τελευταία χρόνια, η απάντηση είναι στα τάρταρα ή αλλιώς στο νούμερο 9. Μάλλον πονάει αυτή η κατάταξη…

Νικόλας Εμμανουήλ