Πώς το μωρό έστρωσε στη δουλειά Γουίλιαμ & Κέιτ;

09.08.2013
Στις 22 Ιουλίου ο 31χρονος πρίγκιπας Γουίλιαμ κι η 31χρονη σύζυγός του, Κέιτ Μίντλετον καλωσόρισαν στον κόσμο το γιο τους, τον πρίγκιπα Γεώργιο Αλέξανδρο Λουδοβίκο.

Κι ενώ θα μπορούσε κανείς να πει με ευκολία ότι για όλα θα φροντίζει ένα πολυάριθμο προσωπικό υπαλλήλων, άτομο της οικογενείας δήλωσε ξεκάθαρα στη US Weekly ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Το ζευγάρι προσπαθούν να ζητούν όσο το δυνατό λιγότερη βοήθεια από τρίτους και δε σκοπεύουν να έχει το μωρό τους «κάποια ειδική μεταχείριση. Ο Γουίλιαμ εξακολουθεί να βάζει το πλυντήριο πιάτων μετά το δείπνο. Το ίδιο θα ισχύσει και για το Γεώργιο όταν θα έχει μεγαλώσει".

Το ζευγάρι μένει στο σπίτι της οικογένειας Μίντλετον προκειμένου ο Γεώργιος να απολαύσει την παιδική του ηλικία χωρίς τις πιέσεις που συνεπάγεται η βασιλική καταγωγή του.

Η Δούκισσα αναλαμβάνει να φέρει εις πέρας όλα τα ταπεινά καθήκοντα της νοικοκυράς με εξαίρεση τα φαγητά, τα οποία μαγειρεύει με τη βοήθεια της οικονόμου, Antonella Fresolone, (πάλι καλά γιατί είχαμε αρχίσει να ανησυχούμε).

«Κάνουν όσο μπορούν από μόνοι τους», συνέχισε η ίδια πηγή. «Το μωρό είναι πάντα με έναν από τους δύο ή κοιμάται», ενώ φίλος του ζευγαριού διευκρίνισε ότι «εμφανισιακά είναι ήδη πολύ διαφορετικός απ’ ότι όταν ήταν στο νοσοκομείο».

Επιμέλεια: Νικόλας Εμμανουήλ