Βρήκε ήδη νέο σύντροφο η Νομικού;

09.08.2013
Πολλά ακούγονται και γράφονται για την Δούκισσα Νομικού και τον Χρήστο Χολίδη και το πώς η σχέση τους έφτασε σε ρήξη όμως τώρα οι φήμες θέλουν την Δούκισσα να έχει αφήσει πίσω της τον Χολίδη και να έχει προχωρήσει.

Οι φήμες λοιπόν θέλουν τη Δούκισσα Νομικού και πάλι ερωτευμένη να απολαμβάνει τις διακοπούλες της. Πηγές αναφέρουν μάλιστα πως ο ενδιαφερόμενος είναι ένας νεαρός επιχειρηματίας που την διεκδικεί κάνει οτι μπορεί για να την κερδίσει.

Το κορίτσι βρίσκεται στην Δονούσα και οι φήμες την θέλουν να περνάει υπέροχα μετά από ένα διάστημα πίεσης και τσακωμών με τον πρώην σύντροφο της.


Η Δούκισσα χαίρεται τις διακοπές μακριά από όλους και όλα και απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης με φίλους και συγγενείς. Σύμφωνα πάντα με τις φήμες, η Δούκισσα ήταν εκείνη που πήρε την απόφαση για τον χωρισμό πριν από ενάμιση μήνα.

Ο τραγουδιστής πάλι ήταν εκείνος που επιβεβαίωσε στο περιοδικό HELLO τον χωρισμό όπως και ο τραγουδιστής ήταν αυτός που επιβεβαίωσε στους δημοσιογράφους τη σχέση του με τη Δούκισσα λίγο μετά το reality τραγουδιού «Just the 2 of Us».

Θα δείξει αν οι δυο τους θα τα ξαναβρούν ή αν η σχέση τους έχει τελειώσει οριστικά.

Ε.Α.