Ο Μάικλ Τζάκσον θα έπαιζε τον Ironman;

09.08.2013
Τελικά, star του βεληνεκούς του Μάικλ Τζάκσον (Michael Jackson) ακόμα κι από τον τάφο βγάζουν ειδήσεις.

Η τελευταία θέλει το βασιλιά της ποπ να σκόπευε να ενσαρκώσει στη μεγάλη οθόνη τον Ironman, τον ήρωα της Marvel του οποίου η τελευταία ταινία με πρωταγωνιστή το Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ (Robert Downey Junior) έσπασε ταμεία, ξεπερνώντας το 1 δισεκατομμύριο δολάρια σε εισπράξεις.

Και για να μη νομίζεις ότι τα παραπάνω είναι λόγια του αέρα, ο Μάικλ είχε καταστρώσει και σχέδιο δράσης για να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα. Ποιο ήταν αυτό;

Πολύ απλά θα αγόραζε τη Universal Pictures στην οποία τότε ανήκε η Marvel κι όλοι οι ρόλοι των action heroes θα ήταν στη διάθεσή του. Σαφή προτίμηση είχε στον Ironman γιατί πίστευε ότι ταυτιζόταν με εκείνον περισσότερο κι αυτό πίστευε ότι θα περνούσε στο κοινό.

Αυτά δήλωσε πηγή στη Daily Mirror, συμπληρώνοντας ότι ο Τζάκσον έβλεπε μακριά κι ήξερε ήδη από τότε ότι οι action movies ήταν εν δυνάμει χρυσωρυχεία για τα στούντιο παραγωγής.

Ωστόσο, το σκάνδαλο για παιδεραστία κι οι δικαστικές περιπέτειες στις οποίες έμπλεξε κατά τα δεκαετία του ’90 δεν του επέτρεψαν να πραγματοποιήσει το όνειρό του αφού προσπαθούσε να αποδείξει ότι είναι αθώος.

Εν τω μεταξύ η Disney αγόρασε τη Marvel και σύμφωνα με άτομο του οικογενειακού περιβάλλοντος του Μάικλ ουσιαστικά έκανε όλα όσα οραματιζόταν ο βασιλιάς της ποπ.

Νικόλας Εμμανουήλ