Δες την Πάρις Χίλτον να ξεσαλώνει στην Ίμπιζα

16.08.2013
Νέες φωτογραφίες με καυτά μπικίνι αλλά και ξεσαλώματα σε κλάμπ της ισπανικής Ίμπιζας ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Τουίτερ η Πάρις Χίλτον, καθιστώντας ξεκάθαρο πως οι συνήθειες δύσκολα ξεχνιούνται.

Μετά τις κάπως σοβαρές φωτογραφίες με το ολόσωμο μαγιό και τις παιχνιδιάρικες πόζες στο μπαλκόνι, που είχε ανεβάζει προ ημερών η Πάρις από την Φορμεντέρα, όπου πέρασε μια ημέρα χαλάρωσης, κάνει δυναμική επάνοδο και βάζει φωτιά στο Instagram.

Αυτή τη φορά επιλέγει φωτογραφίες με μπικίνι που αναδεικνύουν το μπούστο της και το καλλίγραμμο σώμα ενώ δεν παραλείπει να δημοσιοποιήσει ντοκουμέντα από τα ξενύχτια της! Η 32χρονη άλλωστε, ως γνωστόν έκανε το χόμπι της δουλειά, παίζοντας μουσική ως dj σε νυχτερινά μαγαζιά.

Φορώντας ένα λεοπάρ μπουστάκι και μια εφαρμοστή μίνι φουστίτσα, η Πάρις ξεσήκωσε τους θαμώνες του κλαμπ hotspot Amnesia, περιλούζοντάς τους με σαμπάνια, πριν χαθεί μέσα σε ένα "σύννεφο"αφρού...

Η Πάρις έφτασε στο νησί με τον 22χρονο αγαπημένο της Ρίβερ Βιιπέρι, που έχει καταγωγή από την Ίμπιζα. Και απ΄ότι φαίνεται και οι δύο έχουν μια ιδιαίτερη αγάπη για το νησί.

Επιμέλεια:
Δήμητρα Γκούντρα