Σάρον Στόουν: Πάσχισα να γίνω σέξι

16.08.2013
Κι όμως κι οι σταρ έχουν προβλήματα εικόνας και μια από αυτές είναι η Σάρον Στόουν.

Η σέξι ηθοποιός αποκαλύπτει πως όχι μόνο δεν αισθάνεται ελκυστική αλλά πως δεινοπάθησε μέχρι να καταφέρει να χτίσει την εικόνα της μοιραίας γυναίκας, όπως έχουμε συνηθίσει να την βλέπουμε στις ταινίες όπου πρωταγωνιστεί.

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε η 55χρονη ηθοποιός, της πήρε κάμποσο διάστημα μέχρι να δημιουργήσει και να πλασάρει την εικόνα του σεξ σύμπολ, κάτι για το οποίο όπως φαίνεται πάσχισε αρκετά.

"Ο κόσμος δεν με έβλεπε σέξι ή όμορφη και ο Τσακ - ο μάνατζέρ μου επί 30 χρόνια - μου έλεγε: Δεν μπορείς να πάρεις ρόλο γιατί δεν πιστεύουν πως είσαι καυτή" αποκάλυψε η ίδια μιλώντας στην Daily Mirror.

Κι όπως λέει η ίδια, όντως η προσωπικότητά της απέχει μακράν από την εικόνα που έχουμε ως θεατές για την σούπερ σέξι ηθοποιο. Δηλώνει "βιβλιοφάγος", ντροπαλή και σπιτόγατα.

Και πώς έγινε η μετάλλαξη; Η ίδια αποκαλύπτει πως όλα τα χρωστάει στον φίλο της και υπέυθυνο φωτογράφησης του Playboy, Marilyn Grabowski που τη συμβούλεψε να κάνει το τολμηρό βήμα και να φωτογραφηθεί για το ανδρικό περιοδικό.

Αν πεις στον κόσμο πως είσαι σέξι, τότε θα πιστέψει πως όντως είσαι σέξι, χρησιμοποίησε το μυαλό σου" της είπε για να την πείσει.

Κι έτσι κι έγινε! Η Σάρον Στόουν έκανε τη φωτογράφηση κι ο κόσμος αποφάσισε πως όντως είναι μια άκρως αισθησιακή και σέξι γυναίκα, κάτι που της έδωσε την ευκαιρία να κατοχυρώσει τον ένα σέξι ρόλο μετά τον άλλο, κάτι που την έκανε πανευτυχή αφού όπως παραδέχεται "Ποιός δε θέλει να είναι καυτός κι ερωτεύσιμος

Βέβαια, όπως δηλώνει η ηθοποιός και μητέρα τριών παιδιών, νιώθει πως κορόιδεψε και μπέρδεψε το κοινό κάνοντάς το να πιστέυει πως είναι μια άκρως ελκυστική κι αισθησιακή γυναίκα κι εξομολογείται πως για να δείχνει όμορφη χρειάζεται τις υπηρεσίες κομμώτριας και μακιγιέζ.

Οι άνθρωποι πίστευαν πως είμαι σεξ σύμπολ, κάτι που για μέτα πάντα ήταν το πιο γελοίο ζήτημα. Πρέπει να με δείτε το πρωί. Ειλικρινά, δεν είναι και τόσο καυτή" παραδέχεται.

Επιμέλεια:
Δήμητρα Γκούντρα