Ένας σεφ για την ακαμάτρα Βικτόρια Μπέκαμ

19.08.2013
Mε τέσσερα παιδιά και μια διεθνή καριέρα στη μοδιστρική, δεν είναι δύσκολο να φανταστούμε πως η Βικτόρια Μπέκαμ δυσκολεύεται να τα βγάλει πέρα.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Daily Mail, το ζεύγος Μπέκαμ απασχολεί πέντε άτομα για να έχει βοήθεια στο σπίτι ενώ πλέον, υπάρχει και σεφ που μαγειρεύει πρωινό, μεσημεριανό και βραδινό για τους Μπέκαμ και τα τέκνα αυτών!

Σε συνέντευξή της στη Vogue Αυστραλίας, η 39χρονη σχεδιάστρια μόδας παραδέχεται πως έχει μισθώσει σεφ που ακούει στο όνομα Κρις και μαγειρεύει φρέσκο φαγητ/ο καθημερινά ενώ στα ρεπό του φροντίζει να καταψύχει γεύματα για ολόκληρη τη φαμίλια Μπέκαμ.

Η απόφαση για την πρόσληψη του σεφ ήρθε μετά τα μάταια μαθήματα μαγειρικής που έκανε ο ίδιος ο Γκόρντον Ράμσεϊ στη Βικτόρια, καθώς ο διάσημος σεφ και η σύζυγός του είναι κολλητοί φίλοι με τους Μπέκαμ.

Η Βικτόρια αποκάλυψε πως όπως είναι φανερό, η δουλειά της, τα 4 παιδιά της, οι υποχρεώσεις του συζύγου της είναι τόσες πολλές που δεν της αφήνουν χρόνο και για να μαγειρεύει.

Η Μπέκαμ επιμένει πως ξεκινά να δουλεύει στις 9 το πρωί, ξυπνά από τις 6 το χάραμα, κάνει 75 λεπτά γυμναστική κάθε πρωί και περιμένει το σχολικό στην πόρτα γύρω στις 8 πμ.

Βέβαια, η Βικτόρια δεν διαμαρτύρεται για τη ζωή της και τονίζει:

''Μην νομίζετε πως γκρινιάζω. Ξυπνάω κάθε πρωί και σκέφτομαι πόσο τυχερή είμαι. Κάποιες μέρες είναι πιο εύκολες από άλλες. Αυτή τη στιγμή νιώθω ένοχη που δουλεύω αντί να βάζω τη Χάρπερ για ύπνο''.

Πάντως, και τα βράδια που η Μπέκαμ επιστρέφει νωρίς σπίτι, χρόνος για ξεκούραση ή για να δει τηλεόραση δεν υπάρχει.

''Ειλικρινά, όταν τα παιδιά πέφτουν για ύπνο, προτιμώ να δουλέψω ή να κάνω μάσκα προσώπου. Ζούμε σαν απλοί άνθρωποι, έτσι νομίζω''!

Κ.Π