Έξαλλη η Μιράντα Κερ με την εγκυμοσύνη!

19.08.2013
Ήταν να μην ακουστούν οι πρώτες φήμες για δεύτερη κρυφή εγκυμοσύνη της Μιράντα Κερ (Miranda Kerr). Έφριξε ο πρώην Άγγελος της Victoria's Secret και τα είπε τα πράγματα σταράτα.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του, το 30χρονο μοντέλο διέψευσε την κρυφή εγκυμοσύνη και τόνισε:

''Δεν θα βγω να πω στον κόσμο αν σχεδιάζω να μείνω έγκυος. Δεν θα το πω σε κανένα δημοσιογράφο πριν να μιλήσω με τη γιαγιά μου. Ξεκαθαρίζω πως για το θέμα αυτό δεν θα μιλήσω. Το μόνο που πρέπει να ξεκαθαρίσω είναι πως δεν είμαι έγκυος.

Η Μιράντα που απέκτησε το δίχρονο γιο της Φλυν από το γάμο της με τον Ορλάντο Μπλουμ, άστραψε και βρόντηξε και σχετικά με τις φήμες που ήθελαν τον τριετή γάμο της να ναυαγεί πριν λίγο καιρό.

''Δεν ξέρω από που βγαίνουν αυτά τα παραμύθια. Είναι αστείο. Οι άνθρωποι μπορούν να λένε και να γράφουν ό,τι θέλουν. Δεν είναι απαραίτητο να αποδείξουμε σε κανένα ποιοί είμαστε''.

Και όχι μόνο αυτό. Η 30χρονη καλλονή είναι τόσο σίγουρη για τη σχέση της με το σταρ του Χόλιγουντ Ορλάντο, που δεν νιώθει ανασφάλεια απέναντι στις χιλιάδες θαυμάστριες που τον καλοβλέπουν:

''Για να είμαι ειλικρινής δεν ζηλεύω. Έχω τη δουλειά μου, εκείνος κάνει τη δική του και αφού νιώθουμε καλά μετάξύ μας, αυτό μετράει. Εννοείται πως κάναμε καριέρα και προτού γνωριστούμε οπότε ήξερα που έμπλεκα. Είμαστε τυχεροί που νιώθουμε άνετα με τους εαυτούς μας. Κάθε σχέση, χρειάζεται δουλειά για να διατηρείται''.

Πάντως, πέραν των προσωπικών της, η Μιράντα ανέβασε στο λογαριασμό της στο Instagram, υλικό από τη νέα της φωτογράφιση για τον αυστραλιανό οίκο ''Alex Perry'' και τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2012-2013.

Στις φωτογραφίες, βλέπουμε την καλλονή Κερ να ποζάρει με αραχνοΰφαντα ρούχα σε κοντινά και μακρινά πλάνα αναδεικνύοντας τη φυσική ομορφιά της και θυμίζοντας μπαλαρίνα.

K.Π