Φούντωσε ξανά ο έρωτας Φουρέιρα με Σαμαρά;

01.10.2013
«Ο έρωτας με έρωτα περνάει» έλεγε κάποτε παλιά ο Σπύρος Σπυράκος και η συνάδελφος του Ελένη Φουρέιρα είπε να ακολουθήσει τη συμβουλή του άσματος.

Αλλά επειδή οι καιροί είναι δύσκολοι και ο ελεύθερος χρόνος της Ελένης για να βρει νέο έρωτα περιορισμένος, είπε να ξεπεράσει τον πρώην της Δημήτρη Πελέκη με έναν άλλον πρώην τον Γιώργο Σαμαρά. Ναι τον πρώην της Κατερίνας της Καινούργιου. Βέβαια, τώρα εσύ θα μου πεις για... ξαναζεσταμένο φαγητό, αλλά δε θα συμφωνήσω.

Πού να κάθεται τώρα το κορίτσι να γνωρίζει έναν καινούργιο, να μάθει τα χούγια του κτλ; Πήγε στην ασφαλή επιλογή του γοητευτικού - να τα λέμε αυτά – πρώην και μια χαρά. Εξάλλου, οι δυο τους ήταν ζευγάρι πριν πέντε χρόνια (φέξε μου και γλίστρησε) οπότε το... αδίκημα έχει παραγραφεί!

Σύμφωνα, λοιπόν, με την Espresso η «αναθέρμανση» έγινε μετά την επίσκεψη του Σαμαρά στο κέντρο που τραγουδά η Φουρέιρα στη Θεσσαλονίκη. Μετά το τέλος του προγράμματος την επισκέφτηκε στο καμαρίνι της, τα είπαν όμορφα και ο πάγος έλιωσε αναμεταξύ τους. Έτσι, ο διεθνής μας ποδοσφαιριστής επισκέφτηκε again το Λενιώ στο κέντρο λίγες μέρες μετά, οπότε και το κονέ ήτο θέμα χρόνου.

Μάλιστα, σύμφωνα με το δημοσίευμα, η Φουρέιρα πριν λίγες μέρες βρέθηκε στο Μιλάνο και καλά (όπως αποδείχθηκε εκτ των υστέρων) για ταξίδι αναψυχής και να παρακολουθήσει την Εβδομάδα Μόδας. Αλλά εκεί ήτο και ο Σαμαράς (έπαιζε η Σέλτικ με την Μίλαν) με τον οποίο συναντήθηκαν, αφού τελικά (πάντα σύμφωνα με την Espresso) αυτός ήταν και ο λόγος του ταξιδιού της στην Ιταλία.