Μπραντ Πιτ: διαμάντια $250.000 για την Αντζελίνα

01.10.2013
Ακόμη ένα ξεχωριστό δώρο λέγεται ότι πήρε ο διάσημος ηθοποιός στην αγαπημένη του.

"Τα διαμάντια είναι ο καλύτερος φίλος της γυναίκας", τραγουδούσε κάποτε η Μέριλιν Μονρό (Marilyn Monroe) και ο Μπραντ Πιτ (Brad Pitt) κρατά φροντίζει η αγαπημένη του να… ανανεώνει τους "καλύτερούς της φίλους" σε τακτά χρονικά διαστήματα!

Όπως μεταδίδει σήμερα το ειδησεογραφικό πρακτορείο Cover Media ο 49χρονος σταρ ξόδεψε περισσότερα από $25.000 (€18.400) σε διαμάντια κατά τη διάρκεια επίσκεψής στο Χονγκ Κονγκ το καλοκαίρι.

Ο Πιτ είχε ταξιδέψει στην Άπω Ανατολή μαζί με την Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie) και τα έξι παιδιά τους, και φαίνεται πως το ζεύγος βρήκε χρόνο να βγει και για "πολύτιμα ψώνια".

Όπως αποκαλύπτει στο περιοδικό "People", ο Κρίστι Γιε (Kristy Yue), βοηθός υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων του κοσμηματοπωλείου "Emperor Watch And Jewellery Store", ο Πιτ και η Τζολί "αγόρασαν ένα ρολόι Παρμιτζιάνι (Parmigiani) και διάφορα ακόμη κοσμήματα".

Σε περισσότερες λεπτομέρειες πάντως προχωρά το κατάστημα μέσω της σελίδας του στο Facebook, όπου αποκαλύπτεται ότι ο Μπραντ αγόρασε ένα κολιέ με ροζ χρυσό 18 καρατίων και ένα στρογγυλό παντατίφ φουλ στο διαμάντι, ονόματι "Ηλιαχτίδα" (Sunray) καθώς και ένα ασημένιο βραχιόλι για καλή τύχη και ασφάλεια στη ζωή.

Στο μεταξύ, η Άντζι παραμένει στην Αυστραλία, όπου γυρίζει τη δεύτερη ταινίας της ως σκηνοθέτης με τα τέσσερα μεγαλύτερα παιδιά της, ενώ τα δίδυμα Νοξ και Βιβιέν είναι με τον πατέρα της στη Βρετανία, όπου συνεχίζονται τα γυρίσματα της δικής του τελευταίας ταινίας.

Ζ. Κ.