Ηλιάδη - Γκέντσογλου: «Καυτά» φιλιά στο Instagram

01.10.2013
Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος κι εσύ κολλάς σε κάτι πράγματα μικρά (ηλικία, απόσταση). Η Αγγελική Ηλιάδη και ο Σάββας Γκέντσογλου δεν «κολλάνε» ούτε σε ηλικίες,

ούτε σε αποστάσεις και συνεχίζουν να ζουν τον έρωτα τους. Κι όταν το επιτρέπουν οι επαγγελματικές υποχρεώσεις των δύο βρίσκονται από κοντά. Και τότε είναι που «πιάνουν» φωτιά τα social media!

Όπως καλή ώρα έγινε τώρα που ο νεαρός ποδοσφαιριστής ανέβασε στο Instagram φωτογραφία του με την Ηλιάδη, όπου φιλιούνται με πάθος (πιο πάθος... καίγεσαι) μπροστά από το φημισμένο σιντριβάνι στην Fontana di Trevi. Δεν ξέρουμε, αν το φιλί έπεσε πριν ή μετά την ευχή (μάλλον μετά), όμως το ζευγάρι δείχνει τα μάλα ερωτευμένο και με τέτοιο ταίριασμα δεν έχει ανάγκη από... ευχές.

Η Ηλιάδη, λοιπόν, επισκέφτηκε το νεαρό αγαπημένο της στην Ιταλία, όπου αγωνίζεται τα τελευταία δύο χρόνια. Το ταξίδι της αοιδού ήτο σύντομο, ίσα για να δει τον αγαπημένο της και να κάνουν μια βόλτα στους δρόμους της Ρώμης, αφού πίσω στην Αθήνα την περιμένουν οι εμφανίσεις της στον Βοτανικό, στο πλευρό του Αντύπα και το Νίκου Κουρκούλη, που ξεκίνησαν πολύ δυναμικά.