Διπλή μαστεκτομή για την Αναστέζια

02.10.2013
Η διάσημη τραγουδίστρια διαγνώστηκε για δεύτερη φορά με καρκίνο του μαστού και χρειάστηκε να πάρει σημαντικές και δραστικές αποφάσεις.

Το πρώτο χτύπημα της αρρώστιας ήρθε για την Αναστέζια (Anastacia) το 2003. Η συμπαθής τραγουδίστρια τότε είχε καταφέρει να "νικήσει το κακό" και επέστρεψε στη ζωή της πιο δυνατή από ποτέ, όπως έλεγε η ίδια.

Όμως, στις αρχές του χρόνου ο καρκίνος χτύπησε ξανά.

Η ίδια η 45χρονη σταρ είχε κάνει την ανακοίνωση καθώς είχε αναγκαστεί να διακόψει την προγραμματισμένη περιοδεία της.

Τώρα, σε μια νέα ανακοίνωση η Αναστέζια ενημερώνει ότι υποβλήθηκε σε διπλή μαστεκτομή, την οποία αποφάσισε ενώ εξελισσόταν η θεραπεία την οποία ακολουθούσε με τους γιατρούς της.

"Στο πλαίσιο του Μήνα Αφύπνισης για τον Καρκίνο του Μαστού δράττομαι της ευκαιρίας να υποστηρίξω ξεχωριστά έναν σκοπό που έχω μέσα την καρδιά μου. Διαγνώστηκα με καρκίνο του μαστού για δεύτερη φορά στις αρχές του χρόνου και αυτή τη στιγμή βρίσκομαι στα τελευταία στάδια της ανάρρωσης έχοντας υποστεί διπλή μαστεκτομή", έγραφε στην ανακοίνωσή της η Αναστέζια τονίζοντας ότι "υπήρξε ένα πολύ έντονο ταξίδι, όμως νιώθει υπέροχα και έτοιμη να ξεκινήσει το επόμενο κεφάλαιο στη ζωή της".

Θέλοντας να υπογραμμίσει τη σημασία της έγκαιρης πρόληψης, η τραγουδίστρια δεν παράλειψε να τονίσει πως ήταν ακριβώς αυτό που έσωσε τη ζωή της δύο φορές.

"Θα συνεχίσω να μάχομαι να δίνω τη φωνή μου εκεί που χρειάζεται", ολοκλήρωσε η Αναστέζια και εμείς της ευχόμαστε, φυσικά, περαστικά.
Ζ. Κ.