Συναγερμός: η Τζένιφερ Άνιστον διάλεξε νυφικό

02.10.2013
Άλλη μια συνέχεια στο σίριαλ του γάμου της διάσημης ηθοποιού τη φέρνει πιο κοντά στα κουφέτα!

Η Τζένιφερ Άνιστον (Jennifer Aniston) και ο Τζάστιν Θερού (Justin Theroux) αρραβωνιάστηκαν πέρσι τον Αύγουστο και από εκείνη τη στιγμή οι φήμες τους έχουν παντρέψει και τους έχουν κάνει γονείς άπειρες φορές.

Τελευταίο δημοσίευμα της εφημερίδας "Star", όμως, θέλει τη 44χρονη ελληνικής καταγωγής σταρ να έχει ήδη διαλέξει το νυφικό των ονείρων της για τον φθινοπωρινό, όπως υποστηρίζει, γάμο της.

"Η Τζένιφερ επέλεξε τη βρετανίδα σχεδιάστρια Βίβιεν Γουέστγουντ (Vivienne Westwood) για να σχεδιάσει το νυφικό της", μεταφέρει πηγή της έκδοσης τονίζοντας ότι η Τζεν είναι φαν του ρομαντικού και θηλυκού στυλ που δίνει στα ρούχα της η εκκεντρική σχεδιάστρια.

Μάλιστα, συνεχίζει η πηγή, η Άνιστον έχει ήδη "δοκιμάσει" τη Γουέστγουντ επιλέγοντας από τη συλλογή της το γαλάζιο φόρεμα που φορούσε στο φεστιβάλ του Τορόντο και είναι σίγουρη ότι θα "την καλύψει όπως πρέπει στα ευαίσθητα σημεία".

"Το νυφικό της θα είναι υπόλευκο με ειδικό κορσέ στη μέση για να τονίσει το σώμα της Τζεν, ενώ την ίδια στιγμή να καλύπτει διακριτικά την κοιλίτσα που και η ίδια έχει παραδεχτεί ότι έκανε", συνεχίζει η πηγή παρόλο που η ίδια η Άνιστον διαψεύδει διαρκώς την όποια εγκυμοσύνη.

Το μόνο που μένει, λοιπόν, είναι κάποια επιβεβαίωση όλων των παραπάνω -ή έστω κομματιού τους.

Ζ. Κ.