Τάμτα: Αναρωτιόμουν αν μου αρέσουν οι γυναίκες

17.10.2013
Σε μία προσωπική εξομολόγηση προχώρησε η Τάμτα, η οποία για πρώτη φορά μίλησε για τις σχέσεις της με τον πατέρα της, τον αδελφό της που μπήκε στη φυλακή για ληστεία

αλλά και για την περίοδο που δεν της άρεσε κανένας άντρας! Μάλιστα, για την τελευταία περίπτωση, η τραγουδίστρια αποκαλύπτει ότι όλο αυτό την έκανε να αναρωτιέται αν της αρέσουν οι γυναίκες!!!

"Υπήρξαν μεγάλες περίοδοι στη ζωή μου που δεν μου έκανε “κλικ” κανένας άντρας. Κάποια στιγμή αναρωτήθηκα μήπως μου αρέσουν οι γυναίκες” δήλωσε χαρακτηριστικά στο περιοδικό ΕΓΩ.

Η Τάμτα, όμως, συγκινεί όταν μιλάει για τον πατέρα της. “Δεν πήρα αγάπη από τον πατέρα μου. Οι γονείς μου χώρισαν όταν ήμουν μωρό. Ποτέ δεν είχαμε ιδιαίτερες σχέσεις”, είπε.

Όσο για τη δικαστική περιπέτεια του αδελφού της πριν τρία χρόνια, όταν συνελήφθη μαζί με έναν συμπατριώτη του για ένοπλη ληστεία σε σούπερ μάρκετ στου Ζωγράφου, η τραγουδίστρια είπε: “Ακόμη και τώρα δεν θέλω να το θυμάμαι. Δεν περιγράφονται τα συναισθήματα που μου προκαλεί αυτή η σκέψη. Σοκαρίστηκα πάρα πολύ”.