Συμβουλές αυτοπεποίθησης από την JLo

23.10.2013
Μία από τις πιο σέξι γυναίκες στον κόσμο αποκαλύπτει πώς αντέδρασε όταν της ζήτησαν να αδυνατίσει. Η Τζένιφερ Λόπεζ (Jennifer Lopez) αδύνατη –με την έννοια της κοκαλιάρας- δεν υπήρξε, ούτε θα υπάρξει ποτέ. Είναι το σκαρί της "μασίφ" και τα οπίσθιά της… ζουμερά.

Κι έτσι ακριβώς παραμένει εδώ και χρόνια μία από τις πιο όμορφες γυναίκες στον κόσμο, εμπνέοντας χιλιάδες κορίτσια που αγχώνονται υπερβολικά για την εικόνα τους.

Σε πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε στο χειμωνιάτικο τεύχος του Cosmopolitan For Latinas, η 44χρονη σταρ δηλώνει περήφανη για το σώμα της και αποκαλύπτει πως δεν έδωσε σημασία σε όσους τη συμβούλεψαν να χάσει κιλά (!) στην αρχή της καριέρας της.

"Από πολύ νωρίς, η οικογένειά μου με έκανε να αγαπήσω τον εαυτό εσωτερικά και εξωτερικά, ενώ το σώμα μου δεν ήταν και κάτι το εξωπραγματικό στη γειτονιά μου", ομολογεί η Τζεν συμπληρώνοντας ότι στο ξεκίνημά της πολλοί, ακόμη και ο μάνατζέρ της, της είχαν ξεκαθαρίσει ότι έπρεπε να χάσει κιλά.

"Έπρεπε να ορθώσω το ανάστημά μου. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με την εικόνα μου, ούτε με τον χαρακτήρα μου. Εσύ έχεις το πρόβλημα", τους είπε η Λόπεζ δίνοντας την καλύτερη συμβουλή προς όλους: "Όταν εσύ αρχίσεις να το πιστεύεις, θα δεις πως όλοι θα αρχίσουν να το πιστεύουν επίσης".

Πάντως πριν από λίγο καιρό η Λόπεζ είχε μιλήσει εγκωμιαστικά για τους άντρες που τη βοήθησαν να σταθεί περισσότερο στα πόδια της.

Προς το παρόν, και αντίθετα από τις κακεντρεχείς φήμες, η Τζένιφερ Λόπεζ παραμένει στην αγκαλιά του Κάσπερ της, ευτυχισμένη και χαμογελαστή.

Ζ. Κ.