Διαζύγιο-βόμβα για Ορλάντο Μπλουμ & Μιράντα Κερ

25.10.2013
Χωρίζουν κι επισήμως. Μετά από ένα μακρύ διάστημα οργίου φημών για το επερχόμενο διαζύγιό τους, ο κούκλος του Χόλιγουντ Ορλάντο Μπλουμ (Orlando Bloom)και το αγαπημένο μοντέλο της καρδιάς του μέχρι σήμερα, Μιράντα Κερ (Miranda Kerr) ανακοίνωσαν πως πλέον ακολουθούν χωριστούς δρόμους.

Ο εκπρόσωπος του ηθοποιού επιβεβαίωσε την είδηση στο E! News τονίζοντας πως το ζευγάρι χώρισε σε κλίμα φιλικό πριν λίγους μήνες.

''Μετά από έξι χρόνια κοινής ζωής, οι δύο σταρ αποφάσισαν να επισημοποιήσουν το χωρισμό τους. Παρά το τέλος του γάμου τους, αγαπούν, στηρίζουν και σέβονται ο ένας τον άλλο ως γονείς του γιου τους και ως οικογένεια'', τόνιζε η ανακοίνωση.

Ο βρετανός ηθοποιός και η αυστραλιανή καλλονή ξεκίνησαν το δεσμό τους το 2007 ενώ η Κερ έφερε στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με τον Ορλάντο τον Ιανουάριο του 2011

Η τελευταία κοινή εμφάνιση του άλλοτε αγαπημένου ζευγαριού, έγινε το Σεπτέμβριο όπου ο 36χρονος Ορλάντο είχε την πρεμιέρα της παράστασης ''Romeo and Juliet'' στην οποία πρωταγωνιστούσε στο Μπρόντγουει, στις 19 Σεπτέμβρη.

Η δε Μιράντα καμάρωνε για την ερμηνεία του συζύγου Ορλάντο στο τεύχος Νοεμβρίου του αμερικάνικου περιοδικού Cosmopolitan.

Κ.Π