Τα ύστερα! Η Lady Gaga με τσιγκελωτό μουστάκι

25.10.2013
Eίναι γνωστές οι επιρροές που έχει η Lady Gaga από το σουρεαλισμό.

Για του λόγου το αληθές η ποπ τραγουδίστρια εμφανίστηκε στην παρουσίαση του νέου της άλμπουμ με τσιγκελωτό μουστάκι σαν του Σαλβαντόρ Νταλί (Salvador Dali).

Η υπόλοιπη εμφάνιση της τραγουδίστριας περιορίστηκε σε δερμάτινα εσώρουχα και μπότες, ζαρτιέρες και μια μακριά γούνα, έτσι για να μην κρυώνει.

Το κορυφαίο είναι πως η 27χρονη Gaga πόζαρε με νάζι και καμάρωνε για το αρρενωπό της μουστάκι, στην πρεμιέρα που έγινε σε γερμανικά εδάφη.

Άλλωστε, στα πλαίσια προώθησης του νέου της άλμπουμ, η Gaga έχει σκοπό να περιοδεύσει σε πολλές χώρες και σε κάθε χώρα να παρουσιάζει και ένα διαφορετικό χιτ του άλμπουμ. Στη Γερμανία παρουσίασε το Gypsy για παράδειγμα.

Κατά τα άλλα, η κατά κόσμον Στέφανι Γκερμανότα (Stefani Germanotta) τα βρήκε και με την πρώην βοηθό της εξωδικαστικά και με συμβιβασμό κι έτσι δεν θα τρέχει στο δικαστήριο.

Η Τζένιφερ Ονίλ (Jennifer O'Neill) ζητούσε από τη Gaga 400.000 δολάρια για μισθούς και υπερωρίες που της οφείλονταν από την τραγουδίστρια στο διάστημα 2009 έως 2010.

Η βοηθός είχε αποκαλύψει πως έφτασε να κουβαλάει μέχρι και 20 βαλίτσες ενώ αναγκαζόταν να κοιμάται με την Gaga στο ίδιο κρεβάτι και να την φροντίζει και κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Κ.Π