Σάλος με την Κιμ, τον σατανά και τους Ιλουμινάτι

08.11.2013
Την πίστη της αναγκάστηκε να υποστηρίξει η 32χρονη ριάλιτι σταρ, την οποία κατηγόρησαν μέχρι και για… σατανίστρια!

Λατρεύει τα σόσιαλ μίντια η Κιμ Καρντάσιαν (Kim Kardashian) αλλά να που μερικές φορές τη βάζουν σε μπελάδες.

Μια φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram της η Κιμ της άναψε φωτιές.

Πρόκειται για τη φωτογραφία που βλέπεις ακριβώς από κάτω και θύμισε σε πολλούς σύμβολα που χρησιμοποιούν οι Ιλουμινάτι για να απεικονίσουν το κακό μάτι που τα ξέρει όλα και τον σατανά.

Για την ιστορία, η Κιμ πόσταρε το επίμαχο κολάζ με αφορμή τους "εορτασμούς" για τα γενέθλια της κολλητής της, Μπρίτνι Γκαστινό (Brittny Gastineau) και όταν κατάλαβε ότι την κατηγορούσαν μέχρι και για σατανίστρια, αναγκάστηκε να απαντήσει καταλλήλως στο Twitter.

"Πόσταρα ένα κολάζ για την κολλητή μου, Μπρίτνι Γκαστινό και ο κόσμος λέει ότι είμαι Ιλουμινάτι. Τι είναι Ιλουμινάτι; Θρησκεία; Εγώ είμαι Χριστιανή", έγραψε η Κιμ στο πρώτο "επεξηγηματικό" χτύπημα για να ακολουθήσουν κι άλλα:

"Αίρεση; Όχι, δεν έχω καμία σχέση, λυπάμαι. Ναι, είχα ένα μάτι επάνω στο κολάζ που μου θυμίζει το λογότυπο της εταιρείας της Μπρίτνεϊ 'eye on glam' και το ματάκι που φοράω στα μπρασελέ για το 'κακό ματι'", συνέχισε στην "ηλεκτρονική απολογία" της η Κιμ χαρακτηρίζοντας την φωτογραφία της απλά ένα "κουλ ντιζάιν που είχε στις εφαρμογές των κολάζ και χρησιμοποίησε".

Πάει και αυτό, τελείωσε…

Πάντως, αν θέλεις να διαβάσεις κάτι παραπάνω για τη μυστικιστική οργάνωση των Πεφωτισμένων (Illuminati) και δεν έχεις διαβάσει το ομώνυμο βιβλίο του Νταν Μπράουν, ούτε έχεις δει την ταινία με τον Τομ Χανκς, κάνε κλικ εδώ...

Ζ. Κ.