Σοκ(ι): Υπάρχει ροζ βίντεο με τον μοναχό του Κάτι ψήνεται;

20.11.2013
Σε talk of the town έχει εξελιχθεί ο μοναχός Ποιμένας, ο εκκεντρικός ρασοφόρος του «Κάτι Ψήνεται».

Από την περασμένη εβδομάδα που η ιδιαίτερη αυτή φιγούρα «έσκασε» μύτη στους τηλεοπτικούς δέκτες μας, έχει αναδειχθεί σε πρόσωπο των ημερών. Από τη μία τα μηχανάκια της AGB «πήγαιναν» σαν τρελά όταν ο Ποιμένας μαγείρευε τραγουδώντας το.... «Αν είναι να κολαστώ» και από την άλλη, πολλοί έγιναν έξαλλοι με την εμφάνιση του, που δεν τιμά την Εκκλησία.

Ωστόσο, δεν είναι και λίγα τα δημοσιεύματα εκείνα που καθημερινά βγάζουν διάφορα στοιχεία για τον βίο και την πολιτεία του μοναχού. Ένα από αυτά, σοκάρει με την αποκάλυψη ότι υπάρχει ροζ βίντεο με τον τηλεστάρ ρασοφόρο, ενώ σου λέει, ότι ο εν λόγω «ψήνει» αφελείς ανθρώπους, με σκοπό το κέρδος και την ικανοποίηση των ορέξεών του.

Και όλα αυτά όχι πάντα με το... ναζιάρικο ύφος που είχε υιοθετήσει στο «Κάτι ψήνεται», αλλά και με βίαιες μεθόδους που χρησιμοποιεί ακόμη και εναντίον των υπόλοιπων μοναχών που βρίσκονται στο μοναστήρι του!!!

«Τον έχω δει μες στο μοναστήρι σε άσεμνες περιπτύξεις με μοναχούς και έχω υπάρξει αυτόπτης μάρτυρας των ύβρεών του -και μάλιστα με τον χειρότερο τρόπο- απέναντί τους. Η λέξη “ουστ” είναι το ψωμοτύρι του, ενώ σηκώνει χέρι σε όποιον δεν υπακούει στις ορέξεις του» αποκαλύπτει μάρτυρας στην εφημερίδα Espresso.


Μάλιστα, η εφημερίδα αποκαλύπτει και μία ιστορία με έναν νεαρό άστεγο, που τον συγκαταλέγει στα «θύματα» του Ποιμένα.

«Ο... φιλεύσπλαχνος Ποιμένας κάλεσε τον νεαρό στο μοναστήρι για να του προσφέρει στέγη και τροφή. Όμως το... άγιο χέρι του προχώρησε γρήγορα και στα απόκρυφα σημεία του νεαρού, με αποτέλεσμα ο δεύτερος να τον βιντεοσκοπήσει με το κινητό του τηλέφωνο» αποκαλύπτει μάρτυρας, που ισχυρίζεται ότι γνωρίζει προσωπικά τον νεαρό και έχει στα χέρια του το επίμαχο ροζ βίντεο.

Τι να πεις. Άλαλα τα χείλη.....

Πηγή: Espresso