Βοήθεια! Ο Κάνιε και η Κιμ χαμουρεύονται παντού

20.11.2013
Το γνωστό ζεύγος έχει προκαλέσει υστερία στα social media με το καινούριο τους βίντεο και οι παρακάτω φωτογραφίες ίσως ανεβάσει λίγο την πίεση του 37χρονου ράπερ. Ο Κάνιε Γουέστ (Kanye West) πέτυχε αυτό που ήθελε πάλι γι’ άλλη μια φορά: Να μιλάνε όλοι γι αυτόν και να κοιτάει από μακριά γελώντας σατανικά. Το καινούριο του βίντεο κλιπ για το κομμάτι “Bound 2” με τη γυμνή Κιμ Καρντάσιαν (Kim Kardashian) στην αγκαλιά του σ’ όλες τις σκηνές και ψεύτικο φόντο από πίσω όπως τις εποχές που τα ειδικά εφέ ήταν όνειρο θερινής νυκτός. Αν αντέξεις να το δεις μέχρι το τέλος θα έχεις την εντύπωση πως πρόκειται για κάποια παρωδία ή μπέρδεψαν τ’ αρχεία και έβαλαν στο κλιπ την sextape τους ενώ υπάρχουν και κάποιοι που πιστεύουν πως είναι ιδιοφυία και πολλά χρόνια μπροστά. Όπως και να ‘χει ένας κύριος με το ψευδώνυμο Photodini έκανε ένα πετυχημένο φωτομοντάζ βάζοντας το ζεύγοςνα χαμουρεύεται σε διάφορα μέρη στον κόσμο όπως ένα τουριστικό λεωφορείο, στην αγκαλιά του King Kong και σε γόνδολες στη Βενετία. Δεν ξέρουμε αν θα αρέσει στο σκηνοθέτη του βίντεο Νικ Νάιτ (Nick Knight) μόλις το δει και πόσες βρισιές θα ακούσει από τον Γουέστ αλλά εμείς γελάσαμε… Κ.Π
Το γνωστό ζεύγος έχει προκαλέσει υστερία στα social media με το καινούριο τους βίντεο και οι παρακάτω φωτογραφίες ίσως ανεβάσει λίγο την πίεση του 37χρονου ράπερ.

Ο Κάνιε Γουέστ (Kanye West) πέτυχε αυτό που ήθελε πάλι γι’ άλλη μια φορά: Να μιλάνε όλοι γι αυτόν και να κοιτάει από μακριά γελώντας σατανικά. Το καινούριο του βίντεο κλιπ για το κομμάτι “Bound 2” με τη γυμνή Κιμ Καρντάσιαν (Kim Kardashian) στην αγκαλιά του σ’ όλες τις σκηνές και ψεύτικο φόντο από πίσω όπως τις εποχές που τα ειδικά εφέ ήταν όνειρο θερινής νυκτός.

Αν αντέξεις να το δεις μέχρι το τέλος θα έχεις την εντύπωση πως πρόκειται για κάποια παρωδία ή μπέρδεψαν τ’ αρχεία και έβαλαν στο κλιπ την sextape τους ενώ υπάρχουν και κάποιοι που πιστεύουν πως είναι ιδιοφυία και πολλά χρόνια μπροστά.

Όπως και να ‘χει ένας κύριος με το ψευδώνυμο Photodini έκανε ένα πετυχημένο φωτομοντάζ βάζοντας το ζεύγοςνα χαμουρεύεται σε διάφορα μέρη στον κόσμο όπως ένα τουριστικό λεωφορείο, στην αγκαλιά του King Kong και σε γόνδολες στη Βενετία. Δεν ξέρουμε αν θα αρέσει στο σκηνοθέτη του βίντεο Νικ Νάιτ (Nick Knight) μόλις το δει και πόσες βρισιές θα ακούσει από τον Γουέστ αλλά εμείς γελάσαμε…

Κ.Π