Πέρι & Μάγιερ σε ρομαντική κοινή φωτογράφηση

03.12.2013
Οι δύο τραγουδιστές είναι ερωτευμένοι, θαυμάζουν ο ένας τον άλλον, δεν τον κρύβουν και τώρα συνεργάζονται επαγγελματικά.

Η Κέιτι Πέρι (Katy Perry) έχει χαρακτηρίσει τον αγαπημένο της, Τζον Μάγιερ (John Mayer) ιδιοφυΐα, μη διστάζοντας μάλιστα να δηλώσει ότι στο μέλλον "θα δωρίσει τον εγκέφαλό το στην επιστήμη".

Και να που τώρα ήρθε η στιγμή να κάνουν μαζί και δουλειά. Όπως είχε ανακοινωθεί και νωρίτερα οι δύο τραγουδιστές ετοίμασαν ένα σινγκλ με τίτλο "Who You Love" που συν-υπογράφει ο Μάγιερ για το νέο του δίσκο "Paradise Valley" και τραγουδούν μαζί.

Με την αφορμή, μάλιστα, το ερωτευμένο ζεύγος πόζαρε από κοινού σε μια δουλειά που υπογράφει ο Μάριο Σορέντι (Mario Sorrenti) για το Vanity Fair και ο ίδιος ο Μάγιερ πόσταρε τόσο στο Instagram όσο και στο Tumblr καμαρώνοντας ταυτόχρονα και για το κορίτσι του.

"Περήφανος για αυτό το τραγούδι, περήφανος από αυτή τη φωτογραφία, περήφανος από αυτό το κορίτσι", έγραψε συγκεκριμένα στη λεζάντα του Instagram ο Μάγιερ με τις φήμες να τον θέλουν μέχρι και να έχει παντρευτεί την Πέρι μυστικά..

Ζ. Κ.