Καψούρα η Αραβανή, έκανε ερωτική εξομολόγηση στον Βρεττό

09.12.2013
Κολλήσαμε στα σορόπια το βράδυ της Κυριακής στο Dancing with the stars, αφού κάποια από τα κορίτσια τα πλημμύρησε το συναίσθημα και ο έρωτας.

Αλλά αυτή που έκανε τη διαφορά είναι η Ευαγγελία η Αραβανή, η οποία έκανε δημόσια ερωτική εξομολόγηση στον Ηλία Βρεττό. Καψούρα, λέμε το μοντέλο με τον αοιδό, επιλέγοντας να χορέψει ένα άκρως ερωτικό τραγούδι το «Oh my love», που όπως είπε της θυμίζει τον καλό της.

Συγκίνηση. Και ρίγος όταν η Αραβανή απάντησε στην ερώτηση της Δούκισσας Νομικού, αν υπάρχει μεγάλος έρωτας. «Υπάρχει μεγάλος έρωτας. Πρέπει να βρεις την κατάλληλη στιγμή, τον κατάλληλο άνθρωπο, να νιώσεις πως μπορείς να τα δώσεις όλα, και να νιώσει κι εκείνος το ίδιο! Νομίζω πως το 2013 ήρθε ο μεγάλος έρωτας!»

Στο βίντεο, δε, παραδέχτηκε για τον έρωτα της για τον αοιδό: «Ζω έναν πολύ δυνατό έρωτα, και νομίζω πως θα μπορούσε να κρατήσει για πάντα!»

Κανονικά, με τέτοια καψούρα και τέτοιες βαρύγδουπες ερωτικές δηλώσεις, το girl έπρεπε να χορέψει το all time classic καψουροτράγουδο... «Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος». Ελπίζουμε, να μην... κολλάει σε κάτι πράγματα μικρά ο Βρεττός. Και κυρίως, ελπίζουμε να μην... σκιαχτεί ο άνθρωπος με τις εκδηλώσεις αγάπης της καλής του.