Η Μιράντα τσιτσιδώνεται και μιλά για τον Ορλάντο

09.12.2013
Δύο μήνες μετά τον χωρισμό της από τον διάσημο ηθοποιό, η καλλονή από την Αυστραλία ανοίγει το στόμα της.

Η Μιράντα Κερ (Mirand Kerr) και ο Ορλάντο Μπλουμ (Orlando Bloom) υπήρξαν –χωρίς αμφιβολία- ένα από τα πιο όμορφα ζευγάρια της σόουμπιζ ενώ σίγουρα έδειχναν ευτυχισμένοι.

Τον Οκτώβριο, ύστερα από τρία χρόνια γάμου και έναν γιο, το ζεύγος ανακοίνωσε τον χωρισμό του με τον 36χρονο ηθοποιός ο οποίος από την αρχή ήταν λαλίστατος περί του θέματος –και άκρως χαλαρός φυσικά.

Τώρα είναι η σειρά του 30χρονου μοντέλου να μιλήσει σχετικά.

Η Μιράντα πόζαρε σέξι και τόπλες για το επόμενο τεύχος του Harper's Bazaar Australia και με την ευκαιρία μίλησε για τον πρώην σύζυγό της. (δες τη φωτογραφία ακριβώς στη συνέχεια)

"Είναι δύσκολο για τον οποιονδήποτε να ζήσει έναν χωρισμό είτε είναι δημόσιος ή όχι. Ήταν πολύ σημαντικό για εμάς μακροπρόθεσμα να διατηρήσουμε τη φιλία μας κυρίως ως γονείς του Φλιν, οπότε αντιμετωπίσαμε τα πάντα ανοιχτά και με αγάπη", εξήγησε η Κερ τονίζοντας επίσης πόσο πολύ σέβονται και κατανοούν ο ένας τον άλλο.

"Ακόμη αγαπιόμαστε βαθιά", συμπλήρωσε η Μιράντα υπογραμμίζοντας και εκείνη ότι πρώτο μέλημά και τον δύο είναι το παιδί τους.

Κατά τα άλλα οι φήμες της χώρας της, θέλουν την όμορφη Μιράντα να έχει βρει ξανά τον έρωτα στο πρόσωπο του πιο πλούσιου Αυστραλού.

Ζ. Κ.