Έξαλλος ο Οικονομόπουλος για τη σεξουαλική του ζωή

17.12.2013
Δε λέει να ξεπεράσει, και όχι άδικα, ο Νίκος Οικονομόπουλος δημοσίευμα καθημερινής εφημερίδας που τον «φωτογράφιζε» ότι πήγε στο νοσοκομείο εξαιτίας σεξουαλικού βοηθήματος.

Ο τραγουδιστής φανερά εκνευρισμένος είχε ξεσπάσει τότε στις τηλεοπτικές κάμερες για το δημοσίευμα, ενώ το ίδιο έξαλλος είναι μέχρι σήμερα. Ο Οικονομόπουλος μίλησε στην εκπομπή «Τετ-α-Τετ», για την ιστορία αυτή.

«Εκείνες τις ημέρες, ήμουν πάρα πολύ εκνευρισμένος γιατί όταν ένα δημοσιογραφάκι, χωρίς να έχει στοιχεία γι΄ αυτό που γράφει, είτε βάζει το όνομα του είτε όχι, είναι καραγκιόζης για μένα».

Μάλιστα, προκάλεσε όσους γνωρίζουν κάτι για εκείνον, να το βγάλουν στη φόρα:

«Έχει κανένας το ιατρικό μου απόρρητο, που θα βγει και θα πει ότι ο Οικονομόπουλος εισήχθη στο νοσοκομείο με σεξουαλικά βοηθήματα; Έχεις; Αν το έχεις, να το φέρεις και να το δείξεις στον κόσμο. Προκαλώ τον οποιονδήποτε. Το δημοσίευμα με φωτογράφιζε πλήρως. Όλοι έρχονταν και μου έλεγαν ότι είμαι εγώ».

Βέβαια, στο ξέσπασμά του στις τηλεοπτικές κάμερες δεν είχε χρησιμοποιήσει κολακευτικούς χαρακτηρισμούς για τους γκέι. Κι έτσι, ξεκαθαρίζει τη στάση του για τον χαρακτηρισμό «αδερφές».

«Αδερφές, αποκάλεσα αυτούς που έγραψαν αυτά, και αποκάλεσαν έτσι εμένα. Είχα πολλά νεύρα εκείνη τη στιγμή. Ήταν μια έκφραση, και έτσι ήθελα να το πω. Δεν απολογούμαι. Δεν παίρνω τίποτα πίσω, εννοώ όλα όσα λέω. Αλλά δεν μ΄ αρέσει να με προκαλούν έτσι τόσο χυδαία!» δήλωσε χαρακτηριστικά.