Άνιστον & Θερού: ο σύμβουλος τους στέλνει... Μεξικό

17.12.2013
Το διάσημο ζεύγος όλο αναβάλλει τον γάμο και τον λόγο πια φαίνεται να ανέλαβαν οι ειδικοί!

Οι τελευταίες φήμες θέλουν την Τζένιφερ Άνιστον (Jennifer Aniston) έξαλλη με τον Τζάστιν Θερού (Justin Theroux) που δεν αποφασίζει τον γάμο –ξανά- αλλά να που σήμερα έχουμε νεότερα από το… μέτωπο.

Το διάσημο ζεύγος εμφανίστηκε "πιο ερωτευμένο από ποτέ" στο χριστουγεννιάτικο πάρτι που έδωσε πριν από λίγες μέρες ενώ το Σάββατο, ο φακός τους τσάκωσε μαζί στο αυτοκίνητο χαλαρούς και ευτυχισμένους.

Κι όμως… Σύμφωνα με τη MailOnline, ο Τζάστιν και η Τζένιφερ ζήτησαν τη βοήθεια συμβούλου σχέσεων για τα "θεματάκια" τους και εκείνος απεφάνθη ότι χρειάζονται επειγόντως διακοπές. Κοινές εννοείται!

Όπως ήταν ήδη γνωστό, το βασικό ζήτημα τριβής μεταξύ των δύο ερωτευμένων ήταν το βεβαρημένο πρόγραμμα αμφότερων που τους κρατούσε πολύ μακριά.

Και όντως, πηγές αναφέρουν ότι το τέλος του 2013 βρίσκει τον Τζάστιν και την Τζένιφερ αποφασισμένους ο επόμενος χρόνος να τους "ζήσει" πιο πολύ μαζί…

Και για να ξεκινήσουν τη "θεραπεία", λέγεται ότι Άνιστον και Θερού φεύγουν για ένα ταξιδάκι αναψυχής στο αγαπημένο τους Μεξικό όπου θα περάσουν μαζί τις διακοπές της Πρωτοχρονιάς.

Τώρα, αν ο Αϊ Βασίλης δεν τους βρει παντρεμένους με γάμο εξωτικό, τότε δεν υπάρχει αμφιβολία ότι μέσα στο 2014 η Τζεν θα γίνει και επίσημα κυρία Θερού.