Η Μάιλι αποκαλύπτει τον μεγαλύτερο φόβο της

17.12.2013
Πρόκειται αναμφισβήτητα για ένα από τα πρόσωπα που κυριάρχησαν στη σόουμπιζ τη χρονιά που πέρασε. Και τώρα μιλά για τα προσωπικά της.

Η Μάιλι Σάιρους (Miley Cyrus) φέτος βρέθηκε στο μάτι του "κυκλώνα" τόσο για τις εξαλλοσύνες της –επαγγελματικές και μη- όσο και τη διάλυση του αρραβώνα της με τον Λίαμ Χέμσγουορθ (Liam Hemsworth).

Μιλώντας στη διάσημη δημοσιογράφο Μπάρμπρα Γουόλτερς (Barbara Walters) η 20χρονη σταρ ανατρέχει στην περσινή χρονιά και εντοπίζει τον μεγαλύτερο φόβο που βίωσε, αλλά και τη μεγαλύτερη κατάκτησή της, που ήταν –προφανώς- να τον ξεπεράσει.

"Φοβόμουν τόσο πολύ να μείνω μόνη. Δεν θέλω ποτέ ξανά να χρειαστεί να έχω ανάγκη κάποιον τόσο πολύ που να νιώθω ότι χωρίς αυτούς δεν θα μπορώ να είμαι ο εαυτός μου", παραδέχτηκε η Μάιλι τονίζοντας ότι το να ξεπεράσει αυτό τον φόβο ήταν ότι πιο σπουδαίο κατάφερε φέτος.

Όσο για τον αρραβώνα αυτόν καθαυτόν; "Δεν νομίζω ότι είχα συνειδητοποιήσει καλά καλά τι σημαίνει να είσαι 19 χρονών και εγώ πήγα και αρραβωνιάστηκα", εξήγησε η Μάιλι ξεκαθαρίζοντας ότι δεν μετανιώνει που το έκανε, αλλά τώρα πια πιστεύει ότι πραγματικά μπορεί να είναι ευτυχισμένη και μόνη της.