Μουρούτσος: Ποια η σχέση με την κόρη του μετά το διαζύγιο;

17.12.2013
Καλεσμένος στο «ΟΛΑ» ήταν το βράδυ της Δευτέρας ο Μιχάλης Μουρούτσος και μεταξύ άλλων μίλησε για την κόρη του και πώς είναι οι σχέσεις τους μετά τον χωρισμό του με την Αναστασία Περράκη.

Αλλά και για την εγκατάσταση της πρώην συζύγου του στην Αίγινα, μαζί με το παιδί τους.

«Αυτό που κοιτάω πάνω από όλα είναι να ισορροπήσω τη σχέση με το παιδί μου. Αυτή τη στιγμή η μικρή ζει στην Αίγινα και μου είναι πολύ δύσκολο όλο αυτό. Η Αναστασία δηλαδή ζει πλέον στην Αίγινα. Αν είναι καλό να μεγαλώνει η μικρή εκεί ή όχι είναι σχετικό. Εγώ εύχομαι να είναι καλά το παιδί μου και ξέρω πως είναι καλά στα χέρια της Αναστασίας. Νομίζω ότι είναι πάρα πολύ καλή μάνα. Δυσκολεύομαι, όμως, με το γεγονός πως ζούσα στο ίδιο σπίτι με το παιδί μου και τώρα δεν ζω. Με ζορίζει που δεν τη βλέπω συχνά, που χάνω πολλές καθημερινές στιγμές μαζί της. Με βλέπει, βέβαια, τα Σαββατοκύριακα» δήλωσε συναισθηματικά φορτισμένος.

Ο Μουρούτσος μίλησε και για τη σχέση του με το γυναικείο φύλο και την επιρροή του στις γυναίκες. «Ο κάθε άνθρωπος έχει τη δική του γοητεία. Εντάξει, η τηλεόραση σε κάνει λίγο πιο όμορφο. Αυτό το εισέπραξα για πρώτη φορά τότε που πήρα το χρυσό μετάλλιο. Όταν ήρθα στην Ελλάδα ξαφνικά είχα περισσότερες κατακτήσεις», ενώ για το αν ως ελεύθερος έχει μπει στο παιγνίδι του φλερτ, είπε: «Δεν έχω χρόνο. Είμαι και σε μια φάση της ζωής μου μεταβατική εντελώς».