Μπιγιονσέ: καυτό στρινγκ και χουφτώματα από τον σύζυγο

27.01.2014
Όλος ο κόσμος παραμιλά μετά την εντυπωσιακή –από όλες τις απόψεις- εμφάνιση της διάσημης τραγουδίστρια στη σκηνή των βραβείων Γκράμι.

Όπως μπορείτε να δείτε σε όλο του το μεγαλείο στο βίντεο που ακολουθεί, η Μπιγιονσέ (Beyonce) έβαλε φωτιά στη σκηνή των βραβείων Γκράμι χθες το βράδυ.

Η 32χρονη τραγουδίστρια παρουσίασε τα νέο της τραγούδι "Drunk in Love" με τον σύζυγό της, Τζέι Ζι (Jay Z) να τη συνοδεύει σε μια εμφάνιση έκπληξη.

Για την περίσταση, η Μπιγιονσέ φόρεσε ένα δερμάτινο κορμάκι με στρινγκ τελείωμα και δερμάτινες κάθετες λωρίδες στα οπίσθια και ο Jay Z δεν είχε πού να... ακουμπήσει!

Οι εικόνα μιλά από μόνη της, αλλά το σίγουρο είναι ότι η σέξι σουπερ σταρ βρίσκεται στα καλύτερα και τα πιο αδύνατά της και το καμαρώνει κιόλας.

Πάντως, και στο κόκκινο χαλί η Μπιγιονσέ εντυπωσίασε μέσα στη λευκή Michael Costello τουαλέτα της, όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες.



Στη συνέχεια της εκδήλωσης ο Τζέι Ζι πήρε το βραβείο για την καλύτερη ραπ συνεργασία (με τον Τζάστιν Τιμπερλεϊκ στο "Holly Grail") και το αφιέρωσε στην κόρη του, Μπλου Άιβι, που πριν από λίγες μέρες έγινε δύο ετών.