Λέχου: Το πρόβλημα υγείας που της άλλαξε τη ζωή

27.01.2014
Καλεσμένη στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού ήταν η Κατερίνα Λέχου, η οποία μεταξύ άλλων μίλησε και για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε και όπως είπε η ίδια, τής άλλαξε τη ζωή.

Ήταν μόλις 12 χρονών όταν ήρθε αντιμέτωπη με το πρόβλημα υγείας και που είχε να κάνει με το ύψος της. Η ηθοποιός τότε ήταν 1,80μέτρα(!!!) και το ύψος τής δημιούργησε σοβαρό πρόβλημα στη σπονδυλική της στήλη με αποτέλεσμα να υποβληθεί σε μια πολύ σοβαρή χειρουργική επέμβαση.

«Το μεγάλο ύψος που πήρα απότομα δεν μπορούσε να το στηρίξει το μυϊκό μου σύστημα και έπαθα σκολίωση με ραγδαία εξέλιξη και αναγκάστηκα να κάνω ένα πολύ μεγάλο χειρουργείο. Γενικά είναι μια ταλαιπωρία ζωής που ακόμα την κουβαλάω. Έχω ένα θέμα πάντα γι’ αυτό φροντίζω και το βάρος μου, πρέπει να είμαι αδύνατη για να μην πονάω», εξομολογήθηκε η ηθοποιός.

Παραδέχτηκε ακόμη ότι τότε έβλεπε το ύψος της ως ένα πρόβλημα, όμως τώρα πια παραδέχεται ότι είχε και τα θετικά του, αφού την έβαλε σε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής. Εξάλλου, έμαθε να γυμνάζεται συστηματικά, αλλά και να προσέχει τη διατροφή της ώστε να μην παίρνει βάρος κι επιβαρύνει έτσι τη σπονδυλική της στήλη.