Η Μισέλ παραδέχεται ότι η Κάρα είναι το κορίτσι της

18.02.2014
Είπαμε: τα κορίτσια αγαπιούνται και δεν κρύβονται.

Η Μισέλ Ροντρίγκεζ (Michelle Rodriguez) και η Κάρα Ντελεβίν (Cara Delevingne) έχουν δώσει πολλά "δικαιώματα" τον τελευταίο καιρό καθώς σε κάθε ιδιωτική τους εμφάνιση όχι μόνο είναι μαζί, αλλά όλο "φιλιούνται και αγκαλιάζονται" χωρίς να σκέφτονται ποιος τους βλέπει.

Η 35χρονη ηθοποιός ήταν εκείνη που έβαλε τέλος στις φήμες μιλώντας στη βρετανική εφημερίδα "The Mirror", όπου και παραδέχτηκε ότι οι δυο τους είναι ζευγάρι.

"Πάει πολύ καλά. Είναι πολύ κουλ η Κάρα",
εξήγησε η Μισέλ εξηγώντας όμως ότι από την πρώτη στιγμή που άρχισαν να κάνουν παρέα βρήκε την 21χρονη μοντέλα "καταπληκτική".

"Περνάμε τέλεια μαζί, αλλά είναι πολύ σκληρή. Καλύτερα να μην μπλέξει κανείς σε καυγά μαζί της", συνέχισε η διάσημη ερωτοχτυπημένη ηθοποιός που είναι γνωστή για την "επιρρέπεια" της στο αλκοόλ και τις ουσίες.

"Είναι πολύ φρέσκο και έντονο και για τις δύο", μεταφέρουν φίλοι των γυναικών, σύμφωνα με τους οποίους ακόμη και τις λίγες φορές που δεν είναι μαζί, Μισέλ και Κάρα δεν σταματούν να επικοινωνούν μέσω κινητών και μηνυμάτων.

Για την ιστορία να θυμήσουμε ότι η Ροντρίγκεζ έγινε γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στην τηλεοπτική επιτυχία "Lost" ενώ συμμετέχει στις ταινίες δράσης "The Fast & The Furious"