Δέλλας: Αρρώστησε η Γωγώ & βρεθήκαμε ξεκρέμαστοι

18.02.2014
Το ξαφνικό «λουκέτο» και η πτώχευση των εταιριών ΑΣΠΙΣ Πρόνοια και Commercial Value κατέστησε «ομήρους» χιλιάδες ασφαλισμένους, οι οποίοι στο σύνολο τους έχασαν εκατομμύρια ευρώ.

Ανάμεσα στα θύματα των δύο εταιρειών ήταν και πολλοί «επώνυμοι» από το χώρο του θεάματος και του αθλητισμού.

Γνωστοί καλλιτέχνες, δημοσιογράφοι, ποδοσφαιριστές αλλά και πρόσωπα της πολιτικής ζωής, σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα, εξαπατήθηκαν και τώρα ζητούν κυρίως οικονομική «δικαίωση», ενώ κάνουν λόγο, όχι μόνο για οικονομική αλλά και για προσωπική, οικογενειακή καταστροφή!

Στη λίστα συναντάμε ονόματα, όπως αυτά των Θοδωρή Ζαγοράκη, Χάρη Ρώμα, Τραϊανού Δέλλα, Ράνιας Θρασκιά και άλλων. Ωστόσο, ο Δέλλας εμφανίζεται αγανακτισμένος με όλη την ιστορία, αφού όταν «έσκασε» το κανόνι ήταν η περίοδος που η Γωγώ Μαστροκώστα έδινε τη μεγάλη μάχη με τον καρκίνο και βρέθηκαν ασφαλιστικά ξεκρέμαστοι!

«Φανταστείτε να είχα χάσει τον άνθρωπο μου, όπως σε ανάλογες περιπτώσεις που χαθήκαν ζωές» τόνισε μεταξύ άλλων για το θέμα με την ΑΣΠΙΣ Πρόνοια. Και συνεχίζει: «Οποιαδήποτε τοποθέτηση κάναμε στην ΑΣΠΙΣ Πρόνοια έγινε επειδή γνωρίζαμε ότι τα χρήματα είναι εγγυημένα από το κράτος με σφραγίδα του υπουργείου Εμπορίου. Προφανώς το κράτος δεν έκανε καλά τη δουλειά του νια να φτάσει στο σημείο να κλείσει η ασφαλιστική εταιρεία ή κάποιοι έκαναν άλλη δουλειά από αυτή που έπρεπε να κάνουν. Η εταιρεία μας άφησε ξεκρέμαστους στο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε η γυναίκα μου. Δυστυχώς στην πιο δύσκολη στιγμή της ζωής μας η ΑΣΠΙΣ δεν μας κάλυψε και έκλεισε. Φανταστείτε να μην είχα την οικονομική δυνατότητα να μπορέσω να περιθάλψω τη γυναίκα μου και να είχα χάσει τον άνθρωπο μου, όπως σε ανάλογες περιπτώσεις που χαθήκαν ζωές. Το ζητούμενο δεν είναι μόνο οικονομικό, είναι κυρίως κοινωνικό. Κάτω από αυτό το πρίσμα θα πρέπει να δοθεί μια λύση από τη στιγμή που το ίδιο το κράτος εγγυόταν τα κεφάλαια αυτής της ασφαλιστικής. Για μένα δεν υπάρχουν πολλά ή λίγα χρήματα, χρήματα που ο κόσμος τα δούλεψε με ιδρώτα και όλοι όσοι έχουν χάσει χρήματα από την ΑΣΠΙΣ πρέπει να αποζημιωθούν στο ακέραιο» τόνισε στο Πρώτο Θέμα.