H sex tape του Βρεττού & το ξέσπασμα της πρώην

27.02.2014
Μετά την αποκάλυψη της Κατερίνας Στικούδη ότι έχει γυρίσει στο παρελθόν sex tape με σύντροφό της, αλλά και της Κλέλια Πανταζή, τώρα μαθαίνουμε πως και ο Ηλίας Βρεττός έχει καταγράψει τις πιπεράτες τους στιγμές με πρώην σύντροφο του σύμφωνα με το περιοδικό OK!.

«Ναι, έχω κάνει sex tape! Δεν θεωρώ ότι είναι καθόλου περίεργο για έναν άνδρα να βιντεοσκοπήσει για προσωπικούς του λόγους κάποια ερωτική του περίπτυξη. Οι εννιά στους δέκα φίλοι μου το έχουν κάνει», έχει δηλώσει ο Ηλίας, προσθέτοντας ότι φρόντισε να έχει μόνο εκείνος το «καυτό» υλικό στα χέρια του!

Στη συνέχεια, εξήγησε αν φοβήθηκε όταν χώρισε, πως θα δει το φως της δημοσιότητας: « Φρόντισα να έχω εγώ τα ντοκουμέντα, οπότε αυτό που έχει συμβεί είναι να μου έχει ζητήσει εκείνη να τα καταστρέψω. Αλλά όταν αποφασίζει κάποιος να κάνει κάτι τέτοιο, σημαίνει ότι έχει εμπιστοσύνη στον σύντροφο του. Ακόμη και αν είχε στη διάθεση της το υλικό, δεν νομίζω ότι θα το δημοσιοποιούσε», εξήγησε.

Tώρα η πρώην του, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του star του ζητάει να καταστρέψει το υλικό γονατιστή!Τι θα γίνει τελικά ένας Θεός ξέρει...